xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Yardım (Ücretli)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BybGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 211

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lütfen Yardım Arkadaşlar !!!

Arkadaşlar VPS serverım var ve memnun değilim bir arkadaş parayla kurdu NPC`ler beş para etmez oyun Türkçe değil halen bazı yerleri sanırım Çince yazıyor yani çok eksiği var baştan sağma iş yaptılar eğer kendine güvenen birisi varsa benim çoluk çocuk işi olmayacak baştan aşağı Serverımı yenilemek istiyorum NPC`leri filan Türkçe olmasını istiyorum bu işi temiz yapabilecek bir arkadaş arıyorum Ücretli İstanbul İçi Olanlar Tercihimdir. Her türlü imkanı sağlayabilirim. Fakat bunları isterken hazır npc`ler istemiyorum sakın bu şekilde gelmeyin oyun zor olacak her şey npc`lerde olmasını istemiyorum bilmem anlatabildim mi bazı serverlarda var bütün silahları koymuşlar ne biliyim itemleri ben bu şekilde bir şey istemiyorum oyundan zevk alsın müşterilerim zaten kendi cafem için VPS kurdurdum reklam yapma ihtiyacım yoksa bu ayarları yapabilecek kişiler beni eklesin ona göre konuşup memnun kalacağım kişiyle anlaşmak istiyorum

burakyavas@hotmail.com.tr

Çoluk çoçuk lütfen eklemezsin. bıktım çünkü yaptıkları iş bir şey benzemiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri