Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaslar simdi size multi hacki anlatcam chara girioruz karakter seçme yerinde hileyi açiyoruz karaktere girioruz sonra 9,99 en hizlisi 1.sine 3,00 yazioruz ON dioruz 2 .sine 5,11 yazioruz ON 3.sünü ellemeyin merak ettiyseniz 9,99 yapin onu 4.sünü 6 yapin bunlar combo atak hizi kosu hizi kilic boyudur gelelim simdi cekme hilesine cekme hilesi yaparken bütün hizlari kapatin sonra lock moba basin metin 2 yi açin
bütün canavarlar içinizde olcak (fazla güçlü yerde yapmayin) buna aldirmayin dalin dalin skil vurun vurun canavarlar yaniniza gelcek ama siz görmüyüceksiniz ama gelcekler lw lkascaksiniz çekmeyi kapatmak için unlonck moba basin ben bu hile ile zalimden soylu oldum :f68::ka12: + rep isterim lütfen anlamayanlara özel antalabilirim + rep ile :m08: birde hizli skil dolmasi var magia speed yaziosa onu ON lain combo1 2 yazar altinda onu 1 yapin sinirsiz skil
))) + rep pls
bütün canavarlar içinizde olcak (fazla güçlü yerde yapmayin) buna aldirmayin dalin dalin skil vurun vurun canavarlar yaniniza gelcek ama siz görmüyüceksiniz ama gelcekler lw lkascaksiniz çekmeyi kapatmak için unlonck moba basin ben bu hile ile zalimden soylu oldum :f68::ka12: + rep isterim lütfen anlamayanlara özel antalabilirim + rep ile :m08: birde hizli skil dolmasi var magia speed yaziosa onu ON lain combo1 2 yazar altinda onu 1 yapin sinirsiz skil
))) + rep pls