farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Siber Dizayn %100 Güvenilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kavgaci229
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ilk zamanlarda bende çok bilişim aradım her bulduğum siteyi turkmomodan nasıl blirsiniz yorumlarıyla okuyarak kendi kanatimce seçme yaptım bir çok blişim var fakat burda nekadar çok iyide yazılsa kötüde yazılsa düzgün seçim yapılamıyor bence en iyi seçimi düşündüğünüz blişimlerin hepsini arayarak neye karar verceğinizi seçeblirsiniz bende böyle yaptım düşündüğüm bir çok bilişimi aradım ve en son siber dizayn karar verdim ne gördüysem onu anlatıyorum kimsenin günahını almak istemem bilirsinizki her bilişim oyun içi destek vermiyorlar ama burda nezman yardıma ihtiyaç duysam en kısa surede ilgileniyorlar ha bazen gecikme oluyor oda yoğunlukdan ki bu her bilşimde olabilir ben memnunum tekrar sunucu kiralıcam sizelerede tavsiye ederim hepimizin endişeleri aynı parayı yatırdıktan sonra dolandırıcılık olursa ilgilenmeme lag ve bug v.b durumlar olursa diye ama ben bunların hiçbirini görmedim canlı destek sistemi var tabiki belirili saatlerde bi durumuda sizlere belirtmek isterim bu tur sunucu kıralayan firma ve kuruluşlarda resmı belgeleri olmazsa yasal yönden ceza ları vardır eğer sizde parayı yatırdıktan sonra bilişim dekı hesabınızn sayfasından fotoraf v.b bir kayıtla gerekli kuruluşlara bildireblirsiniz eğer yardımcı olabildeysem ne mutlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri