- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
130 Lv Çarım Bedensel ve derecesinin dolmasını bekliyordum. Ödülü aldıktan sonra Zıhınsel olmayı dusunuyordum. Odul bugun aldım ve Skıllerı sıfırladım. Ama zıhınsele gectıkten sonra bır de baktım ki bk okurken tecrube ıstıyor.. 130 lvde tecrube 0 olduğu için çaresizce kaldım. Gm -Admin en yetkili kişi kimse lütfen yardımcı olun en ufak bir hata ile emeklerim yok olmasın LÜTFEN ILGILENIN VE YARIMCI OLUN ÇARIMI KURTARMAK ISTIYORUM. LÜTFEN YETKİLİ KİŞİLER NE OLURSA OLSUN BİR TÜRLÜ YARDIM EDİN BU DURUMDAN KURTULAYIM.. İlgilenmenizi Bekliyorum. İyi forumlar..
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hep şikayet birazda çözüm önerisi sunsanız olmaz sanki
Neyse ben çözüm önerisi sunayım bare 
Sayın Admin 130 lvlere npcde p yapma özelliği verirseniz hem rahat rahat skl değiştirebilirler hemde exp gelmedende skller p'lenir.Bir diğeride 130 lvlere exp gelsin ama %99,99dan sonra lvl atlamasınlar bu şekilde herkes
ihtiyacı olduğu kadar exp kasar.Sorunda ortadan kalkar
Neyse ben çözüm önerisi sunayım bare 
Sayın Admin 130 lvlere npcde p yapma özelliği verirseniz hem rahat rahat skl değiştirebilirler hemde exp gelmedende skller p'lenir.Bir diğeride 130 lvlere exp gelsin ama %99,99dan sonra lvl atlamasınlar bu şekilde herkes
ihtiyacı olduğu kadar exp kasar.Sorunda ortadan kalkar