InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeter sİzİ sİkayet edecem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isimsizmemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isimsizmemo

Level 2
Üye
Konular
54
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
60
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

LAN YETER LAN 1000 TL GİTTİ.........

venüs serverinde oynuyom 2 yıldır bu oyunu 1000 tl doktum oyuna nerdeyse yeter artık gecen msn adresim hack yemisti bende dedim zaten mt2 icin deyildir kac aydır oynuyom depo sifremi unuttum destek bolumunden ticket attım gm ye dedim ya su msnye carı aktar yada bakım yap depo sifrem sıfırlansın aradan 1 saat gecti charıma gecemiyom sifrem degismis ve elimde 975 tl lik fis vvar mmomt2 para yatırdıgıma dayır bu defa sizi sikayet edecem ama ya bu sorunu düzeltin yada 1000 tl mi verin...

GEREKLİ HERSEYİ OZELDEN VEREBİLİRİM CARIN MSN ADRESİ KAC CHAR VAR LVL LERİ HANGİ MSN KAYITLI EN SONKİ DEPO SİFRESİ SİFRESİ ID NE GEREKİYORSA VEREBİLİRİM SU DURUMA BİR EL ATINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNN

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

1. si destek sisteminden ya da hiçbiryerden şifre paylaşmamanız gerekiyor. bu sorunu düzeltin yada 1000 tl verinderken anlayamaıdm ? para iadesi hçibir şekilde yapmıyoruz sizde zaten oyunu oynarken bu şartları kabul ediyorsunuz

2. olarak hesap güvenliğin sana ait biz ne yapabiliriz onu anlamadım ?

msn adresin hack yemiş bu senin sorunun zaten bizim değilki ? kaldıki şimdi biz sana nasıl aktaralımcharı ? neye güvenerek ?

neyse böle artist artist mesajlar yazarsan tekrarında hiç yardım alamazsın bana özel mesajla

oynadığın server
account id
hesapa kayıtlı mail

bilgilerini gönder bir inceleme yapalım
Moderatör tarafında düzenlendi:
1. si destek sisteminden ya da hiçbiryerden şifre paylaşmamanız gerekiyor. bu sorunu düzeltin yada 1000 tl verinderken anlayamaıdm ? para iadesi hçibir şekilde yapmıyoruz sizde zaten oyunu oynarken bu şartları kabul ediyorsunuz

2. olarak hesap güvenliğin sana ait biz ne yapabiliriz onu anlamadım ?

msn adresin hack yemiş bu senin sorunun zaten bizim değilki ? kaldıki şimdi biz sana nasıl aktaralımcharı ? neye güvenerek ?

neyse böle artist artist mesajlar yazarsan tekrarında hiç yardım alamazsın bana özel mesajla

oynadığın server
account id
hesapa kayıtlı mail

bilgilerini gönder bir inceleme yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri