HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkdaslar bn carnac east da warrior car dizmek istiorum sizce silah ustum ve takılarım nası olmalı gzl bi warrior car dizmek ıcn ??? yorumlarınızı beklıorum herkeze tskler .d
Ardreammı Basemi Cz mi belirtmelisin aslında ama ben yinede yardımcı olayım..
Ardream : 10 veya 9 Hell Breaker 9 fp yada chitin set 8 chitinsette olur, iron set +0 +1 +3 birisi olsun belt sos 3 te olabilir yüzükler rof2 rof3 yada dual roc3 olmalı küpeler platium earing 3 we 3 kombinesi çok iyi olur
Base : Ardream ile aynı çoğu şey üzerin trial yada 9 shell olabilir , küpede +3 pe ile minotur 3 olabilir
Cz : eline 10 chaos baal yada 10 wirinom üzerin kro set +7 veya 8 , yüzükler rof yada roc 3 şart, iron set 3 şart küpelerde pe 3 yada mino 3 yapabilirsin.
Ardream : 10 veya 9 Hell Breaker 9 fp yada chitin set 8 chitinsette olur, iron set +0 +1 +3 birisi olsun belt sos 3 te olabilir yüzükler rof2 rof3 yada dual roc3 olmalı küpeler platium earing 3 we 3 kombinesi çok iyi olur
Base : Ardream ile aynı çoğu şey üzerin trial yada 9 shell olabilir , küpede +3 pe ile minotur 3 olabilir
Cz : eline 10 chaos baal yada 10 wirinom üzerin kro set +7 veya 8 , yüzükler rof yada roc 3 şart, iron set 3 şart küpelerde pe 3 yada mino 3 yapabilirsin.
Ardreammı Basemi Cz mi belirtmelisin aslında ama ben yinede yardımcı olayım..
Konunun cevabı verilmiştir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)