Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Adminler bir bakarsanız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laxalata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 697
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kardeşim bilmeden bi sürü şey yazmışsın admin oyununda admini bildiğim kadarıyla admin çalışmasa bu oyun 1 günde kapanırdı şu an illaki yoğun bir çalışma vardır asıl sorun olan yetersiz bilgilendirme duyuru eksikliği

Bu oyun 2009 da 3 ay kapalı kalmısdı akıllı gardeşim biliysin? Eskiden bile bu yönetimdeydim herşeyi biliyorum. Bu oyunun su anki işi 2 dakikalık bi iş. Çok akıllı adminimiz Shotry i bekliyor kendisi bişey bilmiyorki onunda işleri var hep bu admalamı uğraşıcak türkay? Emrah anca ona yıksın işini anlamıyorki bişey.

bu konusma tartıs ortamı açamlı açılamısken sizler bunu tartışma konusu haline getiriyorsunuz ya....

evet duyuruları takip et demekten baska bişi gelmiyor elimizden çünkü oyunun en yüksek hata sahibi admin ve teknik ve yazılımsal işlere bakmakta kendisi... zaten forum gördüğünüz gibi saldırılarla maruz kalırken aynı aldırı oyuna etki ediyor... açıklama konusuna gelince forumda bazı konulara admin cevap vermişti duyrulara da konu açmamasının sebebi ise tam net sonuc olmadan duyurulara konu açmak durumu kötüleştirebilirde... demek istediğim bir az sakin ve sabırlı olmanızdır..

konu tartısma ortamına döndüğü için kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri