kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

One Minutenin bedeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralmustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 669

kralmustafa

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
243
Reaksiyon Skoru
193
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
153
MmoLira
-106
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kan akıtarak One Minute`nin bedelini ödettiler
Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, İsrail`in Gazze`ye yardım götüren konvoylara silahlı müdahalesini değerlendirdi.
Karaca, gemilere yapılan silahlı müdahaleyi şu sözlerle değerlendirdi: “Türkiye tarafının tepkisinin oldukça sert olacağı söylemi büyük bir tahmin olmaz. Bu olay Türkiye-İsrail savaşına gider mi? Gitmeyebilir. İsrail`le bağlar tümüyle koparılma noktasına gidilir. O noktada şimdiden bir şey söylemek çok doğru değil. İsrail ilişkileri bakımından kötü günler yaşanacak gibi görünüyor. Kan akıtarak One Minute`nin bedelini ödettiler. Ortadoğu`nun jandarması olarak bilinen İsrail, kimi zaman sahipleri adına huzursuzluk çıkarıyor kimi zaman da kendi için huzursuzluk çıkarıyor.
Orantısız asimetrik bir karşılık verdiklerini düşünüyorum. Hem Türkiye`ye yönelik tepkisi var İsrail`in hem de Türkiye üzerinden dünyaya bir mesajı var!.. Hükümet ve hükümetteki yetkililerin çok dikkatli bir üslup kullanması gerekiyor… İsrail`e halkımızın da ölçülü bir tepki vermesi gerekiyor. Mesela konsolosluğa yapılan protesto beni ürküttü!..
Mesela giden ekipte gazeteciler var, genç siviller çevresinden insanlar var… Arkadaşlarımızın kötü haberlerini alır mıyız korkusu da yaşıyoruz.“

kaynak:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri