Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Drew McIntyre Kovuldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Turkeykero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 731
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkeykero

Level 7
TM Üye
Üye
Konular
330
Reaksiyon Skoru
85
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
-54
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu haftaki Smackdown Şovunun açılışını yapan Matt Hardy Drew'a meydan okudu Drew Ringe geldi ve kavga başladı.Hakemler Drew'i ondan ayırmaya çalıştılar.fakat olmadı.En sonunda Teddy Long geldi ve ringin dışında Matt Hardy'e vurmakta olan Drew Mcıntyre'a
Öncelikle: Cezalısın !Seni birdaha Smackdown'da görmek istemiyorum dedi.Fakat Hakemlerinde çabasıyla Drew durdulamadı.2. olarak Teddy Long:
-Ünvanını elinden alıyorum Drew ! dedi.Drew Mcıntyre bunada aldırış etmedi.hakemleri ayrı ayrı fırlattı ve matt hardy'i öldürecek gibi dövmeye başladı.Son olarak Teddy Long:
-Bitti, seni kovuyorum!Seni, birdaha burda görmekte istemiyorum!

Bunun üzerine sinirli olan Drew Mcıntyre Hakemler tarafından çıkış kapısına kadar takip edildi ve geri dönme isteklerini reddettiler.Drew kapıdan çıkınca ne olduğu bilinmiyor.

WWE

1. si bu olay overthe lımıtden önce oldu çok geriden gelmişsin nerdeyse 4 hafta kadar önce ben paylaştım zaten drew geri döndü ayrıca yine elinde bi mektubla geldi ted longa verdi over the lımıtten önceki showda tedyde drewe kemeri geri verdi ve kofiyle over the lımıtte maç ayarlandı kofi maçı kazandı drew sinirlendi ama nafile matt geldi ve drewe twsif of fate çekti ve bu konuda burda kapandı drewle matt arasında ilerde güzel bir feud izleyebilriz

konu kilit:

http://www.turkmmo.com/wwe/229042-drew-kovuldu.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri