ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bölüm 2; Umut: ben çok korkuyom Ali: ben sani çok rahatım BAMMMMMMMM! Umut: o neydi ! Ali: bilmiyorum Ahmet: şşt sessiz olun! Max: hahahaha şunlar yerin dibine girmiştir! Rysen: çok komik dimi noob ya kaçtılarsa ! Rus fareler: ''Onu dragla uçuralım!'' ''Onu atalım!'' Max: hayır hayır hayııııır! Rysen ve GANGA yeri hazırlattı Maxı uçuruyorlar. Max: atmayın beniiii hayıır! Rysen: elveda sana noob! BUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF! GANGA: daha fazla asker kaybetmeyelim gücümüz düşüyor Rysen: evet haklısın GANGA: hadi aratalım burayı Rysen: evet sabahı onları elimde istiyorum! Mes: Sabaha onlar bulunacak!!! Sabaha kadar arayın!!! Çabuk!!! Rus fareleri onları arıyor. Mes: Kimse birşey buldumu bulan getirsin!!!
Gakabubin: ben buldum! GANGA: çekil şurdan noob! GANGA: ne buldun asker? Gakabubin: hazine ve birsürü peynir! GANGA: nerde çabuk söyle asker! GANGA: Sende diğerlerini çağır çabuk! Mes: HERKEZZ TOPLANSINNN!!!!! Gakabubin: beni takip edin Rysen: çekilin! GANGA: napıyorsun? Rysen: o peyniri alıp öldürücem onu hahaha! GANGA: Askerlerim durun! Rysen: napıyosun sen noob! GANGA: şu noobun işini bitirin ! 166 Fare ve 29 Şaman ile GANGA nın fareleri 44 fare ve 6 şaman ile Rysen in fareleri savaşıyor! GANGA: artık birlikte değiliz noob! Rysen: sen ol olma ben o fareleri yakalayacağım! GANGA: yakalayamayacaksın çünkü seni ve askerlerini yokedeceğim! Rysen: hayır olamaz bütün farelerim ve 4 şamanım öldü! GANGA: evet benim askerlerim ise sapasağlam senin sadece noob 2 şamanın kaldı! Rysen: sus onlar seni yenecekler! GANGA: 29 Şaman ve 166 fareyimi ? Rysen: kapa çeneni noob! O SIRADA İŞE Orman fareleri geldi.. AdqeTorman: avcılar ve kılıçlılar saldırıya! GANGA: bunlarda kim! Rysen: sen ölüceksin GANGA: kapa çeneni noob!
Rysen: sen kapa aptal ormanı koruyan birileri var demekki! GANGA: olamaz! Rysen: hahahaha en iyi askerini attın Maxı! GANGA: hayir olamaz!! AdqeTorman GANGA nın ekibini esir aldı.Ve Ryseni yardımıcısı yaptı. Rysen: noldu hahaha! GANGA: yardim alarak anca keni takımını yönetemiyorsun! Rysen: kapa çeneni! Patttt! GANGA: seni gidi ezik! Rysen: sensin ezik! Patttt!