HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Merhaba;
Daha önce konular açtım aegis almayi düşünüyorum falan diye ama aegisten vazgeçtim nedenini sormayin
Gemimin Özelliklerini Veriyim ve Ordan Devam ediyim ...
Bu arada arge 16 oldu kalkan sıklığı 3-5 oldu
Gemim Böyle şu anda 110k urim var Alfa Açık hatta 34-34 de yaptım Betada full kurmadım bekliyo öyle
Sizce bu uriyle ne yapmalıyım daha kasıyımmı kalp düzenimi alıyım ne yapiyim siz söyleyin yeter arkadaşlar uri ile lf3 bo2 alma yanlısı değilim farklı şeyler söylerseniz çok sevinirim bu arada golitahta alabilirim fakat o zaman 11 bo2 ile sıkıntı çekmezmiyim ?
Daha önce konular açtım aegis almayi düşünüyorum falan diye ama aegisten vazgeçtim nedenini sormayin

Gemimin Özelliklerini Veriyim ve Ordan Devam ediyim ...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu arada arge 16 oldu kalkan sıklığı 3-5 oldu
Gemim Böyle şu anda 110k urim var Alfa Açık hatta 34-34 de yaptım Betada full kurmadım bekliyo öyle
Sizce bu uriyle ne yapmalıyım daha kasıyımmı kalp düzenimi alıyım ne yapiyim siz söyleyin yeter arkadaşlar uri ile lf3 bo2 alma yanlısı değilim farklı şeyler söylerseniz çok sevinirim bu arada golitahta alabilirim fakat o zaman 11 bo2 ile sıkıntı çekmezmiyim ?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...