- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
¦Reklamcı Değilim , Reklamcı gm arıyorsanız çok başarılı olmasamda reklam yaparım , Eğer Gerekirse [SGM]'lik de Yapabilirim
TEMEL KURALLAR
¦1- Ciddi insanlarla çalışmak isterim , çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum
¦2- Gerek telefondan gerek internet ortamından birbirimizle sürekli haberleşelim ki birbirimizden habersiz birşeyler yapmayalım ve sorun çıkarmayalım
¦3- Benim tercihim , server orta derece zorluğa sahip olmalı ve silahların dönüşümü yüksek olmalı yani sadece muharebe>sirius gibi olmamalı sirius>85 Silahı>90 Silahı>95 Silahı .... böyle devam ederse inanın bana daha çok user çeker , diyelim ki bu istediklerimize rağmen iyi bir oyuncu kitlesi olmadı o zaman TR tipi (BK düşürmeli) bir server'a dönüştürürüz belki daha iyi olur.
¦1- Ciddi insanlarla çalışmak isterim , çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum
¦2- Gerek telefondan gerek internet ortamından birbirimizle sürekli haberleşelim ki birbirimizden habersiz birşeyler yapmayalım ve sorun çıkarmayalım
¦3- Benim tercihim , server orta derece zorluğa sahip olmalı ve silahların dönüşümü yüksek olmalı yani sadece muharebe>sirius gibi olmamalı sirius>85 Silahı>90 Silahı>95 Silahı .... böyle devam ederse inanın bana daha çok user çeker , diyelim ki bu istediklerimize rağmen iyi bir oyuncu kitlesi olmadı o zaman TR tipi (BK düşürmeli) bir server'a dönüştürürüz belki daha iyi olur.
√ Kenidimi Tanıtayım √
√ Azer Batuhan AKSU , 15 Yaşındayım , İzmir'in Dikili ilçesine bağlı ÇANDARLI belde'sinde yaşıyorum .
Düzgün Bir Türkçe Kullanırım karşımdakilerinde aynı özeni göstermesini beklerim . Hatta bana bu yüzden Türkçe Öğretmeni diye lakap takanlar bile oldu.
Metin2'ye yoğun bir emek verdim 2004 yılından beri gecem gündüzüm metin2 oldu sorsanız iyi mi yaptın diye yanıtım hayır olur ama yapacak bişey yok,
İnsan metin2'nin derinliklerine indikçe daha çok şey ilgisini çekiyor ve daha çok şey öğrenmek ve kendisini geliştirmek istiyor .
İşte bende o insanlardanım sürekli öğrenir ve öğretirim . Bu yüzden son 4 yıldır sürekli Server kuruyorum , yöneticilik yapıyorum
ve serverdeki hatalarla ilgileniyorum √
Düzgün Bir Türkçe Kullanırım karşımdakilerinde aynı özeni göstermesini beklerim . Hatta bana bu yüzden Türkçe Öğretmeni diye lakap takanlar bile oldu.
Metin2'ye yoğun bir emek verdim 2004 yılından beri gecem gündüzüm metin2 oldu sorsanız iyi mi yaptın diye yanıtım hayır olur ama yapacak bişey yok,
İnsan metin2'nin derinliklerine indikçe daha çok şey ilgisini çekiyor ve daha çok şey öğrenmek ve kendisini geliştirmek istiyor .
İşte bende o insanlardanım sürekli öğrenir ve öğretirim . Bu yüzden son 4 yıldır sürekli Server kuruyorum , yöneticilik yapıyorum
ve serverdeki hatalarla ilgileniyorum √
¦ OYUN İÇİ VE SERVERLE İLGİLİ YAPABİLECEKLERİM
TEKNİK BİLGİLER ¦
Web Tasarım
Panel Editleme
Grafik Tasarlama
Pack Editleme (Çok iyi değilim ama çoğu kişiden iyiyimdir)
Navicat'a item ekleme
Navicat'tan item silme
Item dönüsümlerini ayarlama (Ne istiyeceğini, ne kadar para isteyeceğini ve % kaç ihtimalle basıcağını)
+Basma oranları ve basarken ne isteyeceği
Efsunlar ve oranlarını düzenleme
Görev ekleme, kaldırma
Level ve statü sınırı değiştirme
Başlangıç levelini,vereceği itemleri ayarlama
Mobların Hpsini değiştirme
Npc sabitleme
Root , locale , vb. dosyaları editleme ( Server ismi değiştirme, title, Ch görünümü , login, select, serverlist, vb .. )
Azer Aksu
15 Yaşındayım , Tam bir profesyonel gm'yim , reklam yaparım , 1070p kalitesinde yani HD KALİTEDE video çekerim , İyi bir grafikerim , Oyuncularla arama mesafe koyarım ama ne kadar aramda mesafe olsada ilgili bir gm'yim , İzmir/Dikili'de yaşıyorum..
azer_aksu@hotmail.com
Son düzenleme: