D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Profesyonel GM arayanlar içeri....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azerbthn123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 241

azerbthn123

Level 3
TM Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

¦Reklamcı Değilim , Reklamcı gm arıyorsanız çok başarılı olmasamda reklam yaparım , Eğer Gerekirse [SGM]'lik de Yapabilirim

TEMEL KURALLAR
¦1- Ciddi insanlarla çalışmak isterim , çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum
¦2- Gerek telefondan gerek internet ortamından birbirimizle sürekli haberleşelim ki birbirimizden habersiz birşeyler yapmayalım ve sorun çıkarmayalım
¦3- Benim tercihim , server orta derece zorluğa sahip olmalı ve silahların dönüşümü yüksek olmalı yani sadece muharebe>sirius gibi olmamalı sirius>85 Silahı>90 Silahı>95 Silahı .... böyle devam ederse inanın bana daha çok user çeker , diyelim ki bu istediklerimize rağmen iyi bir oyuncu kitlesi olmadı o zaman TR tipi (BK düşürmeli) bir server'a dönüştürürüz belki daha iyi olur.​

√ Kenidimi Tanıtayım √​

√ Azer Batuhan AKSU , 15 Yaşındayım , İzmir'in Dikili ilçesine bağlı ÇANDARLI belde'sinde yaşıyorum .
Düzgün Bir Türkçe Kullanırım karşımdakilerinde aynı özeni göstermesini beklerim . Hatta bana bu yüzden Türkçe Öğretmeni diye lakap takanlar bile oldu.
Metin2'ye yoğun bir emek verdim 2004 yılından beri gecem gündüzüm metin2 oldu sorsanız iyi mi yaptın diye yanıtım hayır olur ama yapacak bişey yok,
İnsan metin2'nin derinliklerine indikçe daha çok şey ilgisini çekiyor ve daha çok şey öğrenmek ve kendisini geliştirmek istiyor .
İşte bende o insanlardanım sürekli öğrenir ve öğretirim . Bu yüzden son 4 yıldır sürekli Server kuruyorum , yöneticilik yapıyorum
ve serverdeki hatalarla ilgileniyorum √​

¦ OYUN İÇİ VE SERVERLE İLGİLİ YAPABİLECEKLERİM
TEKNİK BİLGİLER ¦

Web Tasarım
7ff5r.png
Panel Editleme
7ff5r.png
Grafik Tasarlama
7ff5r.png
Pack Editleme (Çok iyi değilim ama çoğu kişiden iyiyimdir)
7ff5r.png
Navicat'a item ekleme
7ff5r.png
Navicat'tan item silme
7ff5r.png
Item dönüsümlerini ayarlama (Ne istiyeceğini, ne kadar para isteyeceğini ve % kaç ihtimalle basıcağını)
7ff5r.png
+Basma oranları ve basarken ne isteyeceği
7ff5r.png
Efsunlar ve oranlarını düzenleme
7ff5r.png
Görev ekleme, kaldırma
7ff5r.png
Level ve statü sınırı değiştirme
7ff5r.png
Başlangıç levelini,vereceği itemleri ayarlama
7ff5r.png
Mobların Hpsini değiştirme
7ff5r.png
Npc sabitleme
7ff5r.png
Root , locale , vb. dosyaları editleme ( Server ismi değiştirme, title, Ch görünümü , login, select, serverlist, vb .. )

Azer Aksu​
15 Yaşındayım , Tam bir profesyonel gm'yim , reklam yaparım , 1070p kalitesinde yani HD KALİTEDE video çekerim , İyi bir grafikerim , Oyuncularla arama mesafe koyarım ama ne kadar aramda mesafe olsada ilgili bir gm'yim , İzmir/Dikili'de yaşıyorum..

azer_aksu@hotmail.com

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri