noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Deletehostingden uzak durun!!!!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kambell97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar deletehostingden bir server aldım serverimde sorun vardı 10 gün boyunca attığım ticketler 100ü bulmuştur hiçbir şey yapmadılar hep beni oyaladılar ve serveri kendi cabalarımla düzelttim oyuna girdim 5 player oyuna girdiğinde lag basladı rezillik baska birşey değil ben bi hata yaprtm aldım siz almayın adamlara alttaki yaziyi yazdım canlı sohbetten ardındanda siteden banlandım...

"serveri zar zor çalıştırdım sonunda fakat verdiğim paraya yazık size 50 lira ufak bi rakam tabi ama hakketmiyorsunuz o parayi servere 5 player giriyo lag baslıyor ne yazık nasıl bir hizmet nasıl bir ticaret anlayışı bu... rezillikten başka birşey değil. Firmanızla ilk ve son çalışmamdı bu.diğer serverlerinizide ziyaret ettim onlardada lag sorununu gördüm inşallah kalitenizi yükseltirde büyümeye yönelirsinz bu gidişle batarsınız... Hadi kolay gelin size bundan sonra delete hosting soruldugunda cevabım uzak durun olacaktır bunuda bilmenizi isterim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri