Profesyonel GameMaster|Reklam,Oyun içi destek,Canlı destek,Forum,Navicat,Putty vb.

• Konuyu başlatan RaDyne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 229

RaDyne

Level 5
Konular
63
Online süresi
77406s
Reaksiyon Skoru
74
Altın Konu
0
Başarım Puanı
125
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 20 Gün
MmoLira
1,984
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adınız : Mert
Soyadınız : Sivas
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : İzmir
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Professional Derecede Tecrübem Bulunmaktadır.
Günlük Online Süreniz : 6-12 Saat
Özellikleriniz :Reklam Tanıtım Scripti, Site Bannerleri ,Navicat-->Putty-->Filezilla-->Site Canlı Destek-->Forum vb İlgilenirim.Reklamda Sürekli Turkmmo Konunuzu Güncel Tutabilirim.
Pack kilitleyebiliyorum.Özel xml kilitlemesi İle.
Questleri Sorunsuz Sekilde Editlerim Yeni Quest Editler Tek Tük Yazabilirim.

İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Messenger : marcelo_mert@w.cn -
Diğer / Ek :
AzelyaSoft'ta " AzelyaSoft Hizmetleri - Oyun İçi Destek + Genel Destek " Olarak Görew Yapmıstım.1 ay Civarı.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri : Serverların Hepsinin Bilgileri Bende Vardı Yani Sadece Kendi Serverim Oldu Veya TL-GA Oldum.Ben Sizden Asla Ve Asla Serverinizin Bilgilerini İstemiyorum.Belirtiyim Umrumda Değil Server bilgileriniz İsterseniz Verirsiniz.İsteğe Göre Server İsimlerini Veririm.

AMACIMIZ OYUNCULARLA GÜZELCE ANLAŞIP OYUNU ZEVKLİ HALE GETİREBİLMEK OLMALIDIR.

Yapmıcaklarım :

1-0'dan Server Files Yaptırmak İçin Ekleyenler Boşyere Eklemesinler Asla Ugrasmam Ben Köleleri Değil Oyun Düzenini Sağlayacak Teknik Game Master'imdir.Bunu Akıllarından Lütfen Cıkarmasınlar.

2- Serverlarında Beni GM Yaşiler Bu Sekilde Alım Sistemini Kullanacak İseler Lüpacak Kitfen MSN'min Yanından Gecmesinler. Örneğin
(''Serverre 40-50 User Getir Getirdiğin Anda GM Olacaksın'') Misali..

Hayırlısı Olsun Bu Dediklerimede Yalan Diyen Kişiler Lütfen Formdaki Paylasımlarımı Kontrol Edin Diyeceğiniz Sözü Tekrar Düşünerek Yazın.

Not / Notlar ;

1- Server Baştan Sağma Olmamalı , Yani Herşey Göze Alınmış Olmadır .com/.net/.org / Gibi Domainlerinin Olması .

2- Oyunda Yetki Kısıtlaması olmaksızın Yetki Alırım.

3- Baştan Sağma Birileri Olmasn Karşmda Saygılı Dürüst , Hanımsa Hanım Efendi , Erkekse Bey Efendi Olmalıdır .

4- Serverlarında Günlük Enn Az >30-40-50 civarı Online Olmalıdır.

5-
Açılmamıs Serverlar Hiç MSN Adresimi Eklemesinler.

TÜM İLETİŞİM ADRESLERİM:

SKYPE--------->www.skype.com/mert.sivas
MESSENGER--------->marcelo_mert@w.cn

SİZİN ŞARTLARINIZ BANA UYDUYSA BENİM ŞARTLARIM SİZE UYDUYSA HEMEN GÖRÜŞELİM.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/CENTER]

Son düzenleme:
Beyler Gerekli Özellikler Yukarıda yazıyor.

Şartları Uyan Ekliyebilir.

Bekliyoru Beyler Ekleyebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)