Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tekniker ||| Destek Sorumlusu || Satış Sorumlusu || Özel ExP v9,1 Files [KeAi]

kaledur1212

Level 5
TM Üye
Konular
208
Reaksiyon Skoru
93
Altın Konu
0
Başarım Puanı
115
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 5 Gün
MmoLira
11
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Adınız : Mertcan
Soyadınız : Özelden Sleyebilirim.
Yaşınız : 16+
Yaşadığınız Yer : Çanakkale
Günlük Online Süreniz : Hafta İçi 4-6 Saat Hafta Sonu Saat 7:15 İş Başı 22:00 İş Bitişi.
Özellikleriniz : Her Türlü Teknik Destek,Ticket,Telefon,Msn,Skype Destek Verilir
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler): Kendime Ait En Son Özelliklerde Files (Exp Files v.4,5 kimsede yok. (son versiyon Her versiyon artışında Oto güncellenir.)
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):Daha Önce Bir yerde çalıştıysanız çalıştığınız yerlerin İsimleri: istediklerimi özel olarak yazarım. Kendi Bilişimimi Actım Fakat. Satış Yapamadan Kapatmak Zorunda Kaldım.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : Skype Msn'i satın aldığı icin hem msn hem skypeyi ortak kullanıyorum (2v1) Skype Ad(ları) : capriello1 - capriello2 Msn : wise_17@hotmail.com - bylexys@turkmmo.com/hotmail.com
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Günde en az 1-2 Satış Yapabileceğimi Düşünüyorum. 2 gün ücretsiz/isteksiz Deneme Olarak Çalışabilirim.

Kendime Güveniyorum.

Güncell :ka19: :ka19: :ka19: :ka19: :ka19: :ka19: :ka19: :ka19: :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri