kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Finalde Fener'i isteriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metin2Cafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 90

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalya'ya attığı golle Trabzonspor'un yarı finale grup lideri olarak çıkmasını sağlayan Marek Sapara, finalde Fenerbahçe ile eşleşmenin güzel olacağını söyledi. Tesislerde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Slovak oyuncu, "F.Bahçe ile final oynamak tabi ki heyecanlandırıyor. Onlara karşı oynadığımız maçlar iyi, yoğun atmosferlerde geçiyor. Umarım biz finale kalırız. Onlar da finale yürürse, o yoğun atmosferde karşılaşırız yine" dedi.

KADROMUZ YETENEKLİ
Üstüste aldıkları Mersin İdman Yurdu ve MP Antalyaspor galibiyetlerinin takıma özgüven getirdiğini kaydeden Sapara, "Kupada lider olarak yarı finale yükselmek bizim için öncelikli hedefti. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Şimdi Sivasspor maçına odaklanacağız" diye konuştu. Bu sezon zor durumlar yaşadıklarını dile getiren Sapara, "Futbolda bazen kriz ortamları doğuyor. Ama şunu çok iyi biliyorum bu takımın tamamı yetenekli oyunculardan oluşuyor. Ligde bulunduğumuz yerden kimse memnun değil. Çünkü bizim burada bulunma nedenimiz şampiyonluğa oynamak. Üst üste iki maç kazandık. Bu da toparlanmamızı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

'ÖNEMLİ BİR PARÇASIYIM'
Sapara, kendisi için ortaya atılan 'gidiyor, kalıyor' söylentilerinden rahatsız olmadığını da vurgulayarak, "Bunlara hiç kulak asmadım. Geldiğimden beri en iyisini yapmaya odaklandım. Kulübün de önemli bir parçası olduğumu düşünüyorum. Burada çok mutluyum" dedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri