Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
internette araştırdım biraz türksoft firmasını buldum fakat güvenemedim para yatırdıktan sonra destek alabileceğime dair... Güvenebileceğim bir host sağlayıcısı arıyorum.
Bu pvp server işini baştan aşağı anlatan bir başlık bulamadım varsa linkini alabilir miyim ve ya anlatabilecek olan birisi ?
hayırlı geceler
Bu pvp server işini baştan aşağı anlatan bir başlık bulamadım varsa linkini alabilir miyim ve ya anlatabilecek olan birisi ?
hayırlı geceler
isteklerinizi karşılıyabiliriz www.sancaksunucu.net kayıt olup ticket atınız ucuz fiyata veriyruzinternette araştırdım biraz türksoft firmasını buldum fakat güvenemedim para yatırdıktan sonra destek alabileceğime dair... Güvenebileceğim bir host sağlayıcısı arıyorum.
hayırlı geceler
Merhabalar ,
Öncelikle PvP Nedir ?
PvP ; player versus player yani bir oyuncuyla diğerinin düello yapması anlamına gelir Pvplerin tercih edilmesinin en önemli sebebi ise pvp sunucuların Metin2 TR ile kıyaslandığında daha kolay oynanabilirlik düzeyinin olmasıdır.
Fiyatlarımıza ve files özelliklerine
www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2413442-datasunucu-~-1-gb-30-tl.html
linkinden bakabilirsiniz. Şuanki kampanyamız 2 gb ve üstüne .org domain ve otopackı kapsamaktadır yanında forum , ticket , market , adminpaneli gibi sistemlerde verilmektedir.
Öncelikle PvP Nedir ?
PvP ; player versus player yani bir oyuncuyla diğerinin düello yapması anlamına gelir Pvplerin tercih edilmesinin en önemli sebebi ise pvp sunucuların Metin2 TR ile kıyaslandığında daha kolay oynanabilirlik düzeyinin olmasıdır.
Fiyatlarımıza ve files özelliklerine
www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/2413442-datasunucu-~-1-gb-30-tl.html
linkinden bakabilirsiniz. Şuanki kampanyamız 2 gb ve üstüne .org domain ve otopackı kapsamaktadır yanında forum , ticket , market , adminpaneli gibi sistemlerde verilmektedir.

Merhaba efendim

Metin2 oyun suncusu hizmetleri için bu forum dışı kimseyi tavsiye etmem birde ismini veremediğim 1-2 forum sitesi daha .
Sizlere sorunsuz bir metin2 vps hizmeti sağlayabiliriz , anında teslim stoğumuzda hazır 3 adet metin2 stoğumuz mevcut , teslimatı hemen gerçekleşdirebilirz .
İletişim İçin
Web : www.markaservers.com
Msn : satis@markaservers.com
YS : 2384
Metin2 VPS - Dedicated Arama Sablonu.
Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.
YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :
Server Arama Sablonu.
Aradıgı Makina Özellikleri :
Aradıgı Özellikler Server Özellikler Vs :
Aradıgı Fiyat Aralıgı :
Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi :
Eklemek İstedikleriniz :
Örnek şablon.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)