- Konular
- 4,711
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 2,827
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- 7,535
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Rafet El Roman (43) kızları Su Elnur (15) ile Şevvalin (13) annesi Tuğba Altıntoptan 2003te boşanmıştı. 2010da çocuklarının dadısı Yeşim Eryıldırımdan bir oğlu olmuştu: Edvan. 4 ay önce de kendinden 21 yaş küçük Ceren Kaplakarslan ile Amerikada nişanlanmıştı. Tuğba Altıntop, Rafet evlenirse, dava açar, çocuklarımın velayetini geri alırım demişti. Kızları Su Elnur da müstakbel cici annesine Twitterdan savaş açmış, Boşuna umutlanıyorsun tatlı şey yazmıştı.
Tüm bu olup bitenlere canı sıkılan Rafet El Roman dedikoduya göre; geçenlerde eski eşi Tuğba Altıntopu aradı ve şunları söyledi: Evet Cerene aşığım. Ama evlenmeyi çok istiyor muyum? Emin değilim. Biliyorsun; nikaha soğuk bakıyorum. Yine de sırf mutlu olsun diye Cerene yüzük taktım. Rafet El Roman, Engelsiz Yaşam Vakfının Maslak Sheraton Hotelde önceki akşam düzenlediği Yılın En İyileri ödül törenine Ceren Kaplakarslan ile katıldı. Çok da mutluydu.
Tüm bu olup bitenlere canı sıkılan Rafet El Roman dedikoduya göre; geçenlerde eski eşi Tuğba Altıntopu aradı ve şunları söyledi: Evet Cerene aşığım. Ama evlenmeyi çok istiyor muyum? Emin değilim. Biliyorsun; nikaha soğuk bakıyorum. Yine de sırf mutlu olsun diye Cerene yüzük taktım. Rafet El Roman, Engelsiz Yaşam Vakfının Maslak Sheraton Hotelde önceki akşam düzenlediği Yılın En İyileri ödül törenine Ceren Kaplakarslan ile katıldı. Çok da mutluydu.