kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

multihack 3.0 Tasarland

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 451

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar çok çok özür dilerim sizde başlık yüzünde.....!

Eger ben başka bişe yazsaydım kimse önem vermezdi başlıga
Bunu Sizde Biliyorsunuz.....1

Artık 2 ban oldu Bunaldım

Sayın Arkadaşlar İlk Önace Bu Gmlerin ne Kadar Adaletsiz Ve ön yargılı Davrandıkalrına Bakını
Evet benim Çarım vardı Ban Atılmadan Once Ve Neden Ban Yedık Dusunelım Cevabı Burda....!
Ben Arkadasıma Yardım etmek Amacında Gm Sltnmurat'a pm Attım Banı AcılsıN Dıye Ve Aldıgım CevaP Su...!

'''' Arkadasım Sen Onun Avukatımısın''' Dıye 1 Gun ban Attıı Sonra Carım Acıldı Ve 2.ci Günde Ban Atıldı 10 yıl Yedi...!
Adalete bakrmısnız arkımı savunmaktan..!

Adam Bide Küfür Yazmış Saçmalıga bakarmısnız ....!

Arkadaşım benim Agzımı Bozdurmayınız yapcaksanız Adam gıbı Gm lık YapıNnda Oynayalım..!
Sizin gibi 3-5 Bebeler Üzünden Oyun oynaymıyoruz.. Zırt Pırt Ban Hayırdır.....

Bende Gmlık Yaptım Ama bU KAdar Adaletsız degıl Önyargılı olmadım..
Verılse Bıle 3 5 ay verılır 10 yıl yuhh Bune Yaa ÇOLUK COCUK işleri Bunlar
BırakıN Alah Askına YAA SAçmlık Metin2 !!

Gider Knıgt onlıne OynarıM Daha İyi Bune YAA Küfürmüş bebek mi kandırıp egitiyorsunuz sizmi saglıyacaksınız adaleti
Sadece metin.org deki gmlerin hepsinin a.b.v versin bunda sonra metin kı oynarsam istedigniz kufuru edin

Sltn Murat Özellikle Sana Benim Kanser Hastası oldugumu Bilgin halde ban Okadar Tehdit ettigin Halde Ben Sesimi Çıkarrmadım AmA Susmayacagım..Bide Görüstük Senle Yazıkalr Olsun Senin yüzünde Hast yatagımdan Kalkıp taa Cerrah Paşaya Geldik..!Bide Yaşın 38 YUHH KAlıbına tüküreyim...!

manastaki hançerler ve Down Locası gm locasıdır Okadar seyı NAsıl yaptılar sanıyonuz 1 sene olamadan Brakın bu ayakları ya
Ben (bagırma lınkınde)[hancerler locası gm locası deyınce) ŞIPP dıye yanıdma sltnmurat belirdi geldi...!

Dediki''' kardes sakin ol dur bune panik ve ne şiddet dedi!!! sonra bayagı muhabbetten sonra
Dediki bir daha olmasın rica ediyorum nıye o dk ben san hakaret edınce ban atmadın sora bilirmiyim ...!
Çünkü Adaletsizlik vardı O sendin Seni Kestim Diye
Bana Kulandıgın kelime Su ''Seni Bamlıyımda Gör '' Dedin orda hata yaptın ve SSlerıde yullıycem herkes gorsun....!

AYIP AYIP bu ceza systemıne Bır care bulunuz Bole Sacmalık Olmaz 10 yıl 20 yıl YUHHH Yazık yaa bıde üzretsiz mmlog uyunuymus yUHH
Alın bakınız Hepsı Gercektır Hıc bır sekılde kufur edılmedı ws yapıldı ve yendıgımden ban gıccık gıttıler
Ama Helal Olsun Sonudna Banı Attın Benden Kurtulamazsın senın peşindeyım bu akdar kolay Degil
istanbul/ Cerrah paşda oturuyon he Azkaldı Senı Kendı Elımle Koymus Gıbı Bulcagım... SERT KAYAYA CARPTIN
Adam Öle Banlanmaz Böle Banlanılır....! Azkaldı Bunalrı Yedircegim Sana Ensendeyim Al bunu KAyıt Et
Your Metin2 account Denegua2 has just been banned.‏
Kimden: pdshmurat (sltnmurat@metin2.org)
Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Güvensiz olarak işaretle
Gönderme tarihi: 30 Ekim 2008 Perşembe 04:40:18
Kime: Denegua2 (saruman_ares@hotmail.com)
Ban reason:
Aile değerlerine hakaretten kaparıldınız s5 sarumanares
Banned until 31.10.2008

Your Metin2 account Denegua2 has just been banned.‏
Kimden: pdshmurat (sltnmurat@metin2.org)
Bu göndereni tanımıyor olabilirsiniz.Güvenli olarak işaretle|Güvensiz olarak işaretle
Gönderme tarihi: 01 Kasım 2008 Cumartesi 07:59:32
Kime: Denegua2 (saruman_ares@hotmail.com)
Ban reason:
Aile değerlerine hakaretten kaparıldınız s5 sarumanares
Banned until 31.10.2018

SS leri yayınlıycagım Su anda onla Ugrasıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri