- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar ben sürekli aynı serverde oynuyorum server çok iyi fakat biraz bıkkınlık vermeye başladı yeni i.p ler verirseniz sevinirim.Oyandığım Serverin bilgileri:
Server Adı:CrazyBob's Cop's And Robbers.
hileye karşı çok duyarlı sadece birkaç teleporttan sonra çakıyor banlıyor fakat onun çözüm yoluda var
.Modemi 1 kere açıp kapayınca ban kalkıyor fakat hesap silinirse yapılacak birşey yok. Neyse Server'da (Los Santos)'ta evim var para yardımı yaparım server 2 tane 2 sindede şehirler genelde farklı oluyor İ.P lerini vereyim:
Crazybob's Cop's And Robbers2:208.53.152.26:7788
Crazybob's Cop's And Robbers:67.159.5.172:7788
İkisinede beklerim Ancak San fierro ve Los Santos'ta daha çok yardımcı olurum Las Venturasta pek yapamıyorum.Herkese iyi günler.
Bazı önemli bilgiler:çok para yapmak istiyorsanız Hırsız olup dükkan soyun.Fakat tutuklanma emiriniz çıkar ve yakalanırsınız.biraz uğraşıp polislikte Rütbe yapın ve rüşvet alın(DÜKKAT EDİN AYNI KİŞİDEN 2 KERE ALINCA RÜTBENİZ SIFIRLANIR)
DM yapmayın en fazla 5 kişi vurunca direk oyundan atıyor.
Server zor ama alışınca kolay.Paralarınızı mümkün olduğunca Bankaya koymamaya çalışın.Ben bir kere 97k koydum 91k'sı çalındı.Çok para yapıp kendinize bir ev çekin ve paralarınızı oraya koyun.Eviniz kasabada olursa iyi olur çünkü soyulmaz.:l04:
Server Adı:CrazyBob's Cop's And Robbers.
hileye karşı çok duyarlı sadece birkaç teleporttan sonra çakıyor banlıyor fakat onun çözüm yoluda var
.Modemi 1 kere açıp kapayınca ban kalkıyor fakat hesap silinirse yapılacak birşey yok. Neyse Server'da (Los Santos)'ta evim var para yardımı yaparım server 2 tane 2 sindede şehirler genelde farklı oluyor İ.P lerini vereyim:Crazybob's Cop's And Robbers2:208.53.152.26:7788
Crazybob's Cop's And Robbers:67.159.5.172:7788
İkisinede beklerim Ancak San fierro ve Los Santos'ta daha çok yardımcı olurum Las Venturasta pek yapamıyorum.Herkese iyi günler.
Bazı önemli bilgiler:çok para yapmak istiyorsanız Hırsız olup dükkan soyun.Fakat tutuklanma emiriniz çıkar ve yakalanırsınız.biraz uğraşıp polislikte Rütbe yapın ve rüşvet alın(DÜKKAT EDİN AYNI KİŞİDEN 2 KERE ALINCA RÜTBENİZ SIFIRLANIR)
DM yapmayın en fazla 5 kişi vurunca direk oyundan atıyor.
Server zor ama alışınca kolay.Paralarınızı mümkün olduğunca Bankaya koymamaya çalışın.Ben bir kere 97k koydum 91k'sı çalındı.Çok para yapıp kendinize bir ev çekin ve paralarınızı oraya koyun.Eviniz kasabada olursa iyi olur çünkü soyulmaz.:l04: