HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bugün 53,650NG çekcem. 3 aylık ürünler alacağım. Hesabıma neler almalıyım?
Char daha yeni açıldı, rütbe puan filan yok.
Genelde oynadığım maplar:
dino mod - kuluçka
kütüphane,burning hall,lux villa,siant mansion - bıçak
çöl kampı,liman porta - silah (8 çöl kampı - 2 liman porta şeklinde)
burning hall - keskin nişancı (bunu çok az oynuyorum)
kütüphane, burning hall - muşta / muştada iyiyimdir ama muşta almayacağım, bunu önermeyin.
Aim im pek iyi değildir, KD 55-60 arasıdır.
Bir tane ana silah, bir tane machete combat yada ballistic knife almayı düşünüyorum. Balistic hakkında hiç bir fikrik yok, hiç oynamadım.
aug hatırladığım akdaıyla aimi düşük bir silah, kris yakın mesafe ister çöl kampına uygun değil, P90 MCS iyi bir silahtı diye hatırlıyorum, M4A1 S vardı ama oda maske lazım.
Puanlı karakter alıp görev kartı yap, ünvan aç gibi önerilerde de bulanabilirsiniz tabiki.
Bu arada bıçakta süper oynarım, eskiden 40a 1 / 35e 0 gittiğim olurdu full nglilerina rasıdnda sadece combat ile. amog ve m7 ilede süperimdir. Zamanında herkes silah oynarken bir bıçak klanına girmiştim ve onlar sayesinde oynadığım 100maçı 95i bıçak maçı oluyordu. Binbaşı char kastım bu şekilde bıçak ağırlıklı oynayarak.
Char daha yeni açıldı, rütbe puan filan yok.
Genelde oynadığım maplar:
dino mod - kuluçka
kütüphane,burning hall,lux villa,siant mansion - bıçak
çöl kampı,liman porta - silah (8 çöl kampı - 2 liman porta şeklinde)
burning hall - keskin nişancı (bunu çok az oynuyorum)
kütüphane, burning hall - muşta / muştada iyiyimdir ama muşta almayacağım, bunu önermeyin.
Aim im pek iyi değildir, KD 55-60 arasıdır.
Bir tane ana silah, bir tane machete combat yada ballistic knife almayı düşünüyorum. Balistic hakkında hiç bir fikrik yok, hiç oynamadım.
aug hatırladığım akdaıyla aimi düşük bir silah, kris yakın mesafe ister çöl kampına uygun değil, P90 MCS iyi bir silahtı diye hatırlıyorum, M4A1 S vardı ama oda maske lazım.
Puanlı karakter alıp görev kartı yap, ünvan aç gibi önerilerde de bulanabilirsiniz tabiki.
Bu arada bıçakta süper oynarım, eskiden 40a 1 / 35e 0 gittiğim olurdu full nglilerina rasıdnda sadece combat ile. amog ve m7 ilede süperimdir. Zamanında herkes silah oynarken bir bıçak klanına girmiştim ve onlar sayesinde oynadığım 100maçı 95i bıçak maçı oluyordu. Binbaşı char kastım bu şekilde bıçak ağırlıklı oynayarak.
oyuna yeni eklenen setler var en uygunu onlar, almak isterseniz.
http://www.turkmmo.com/point-blank/957379-sorunlariniz.html
http://www.turkmmo.com/point-blank/957379-sorunlariniz.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...