berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Personel başvurusu...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lokrien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler dilerim MMoMT2 takımında çalışan ve benim gibi trkmmo hayranı olan kardeşlerim.Belki konu gereksiz düşünülerek hoş görülmeyebilir,şimdiden hepinizden özür dilerim,bir hatam olur ise yazılarımda affola..Adımı saklı tutmak isterim şimdilik beni bağışlayın.Ben daha önce birçok serverda GM lik ve ADMİN lik yapmış bulunmaktayım.Mirc kullanımım medium seviyesinde.İnglizceme güveniyorum.Takım arkadaşlarıma ve değerli oyunculara saygı çerçevesi içinde elimden gelen gayreti gösterebiliyorum.Kendi başıma hayatım boyunca GM rutbeli olsamda iş yapmadım.ADMİNİSATOR ler karşısında boynum kıldan incedir :) Navicat/putty/filezilla bilgilerim serverı baştan aşağıya düzeltebilecek şekilde vardır.MMoMT2 için söylemiyorum çünkü böyle efsane bir pvp de yönetici olabilmek büyük bir şeref ve neredeyse imkansız! Personel açığı olan bir server(ws-kasılmalık hiiç farketmez)var ise sonuna kadar hizmetimi eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye talibim...

Saygılarımla... ...Lokrien...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri