HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ve iyi forumlar hekeze,
Ben düğün yapıcaktım yüzükelri dağmatlık gelinlik buket herşeyi aldık yaşlaı kadına gittik ve evlenmek için 1 Yanga ihtiyacınız var devam mı diye sordu.
Ee tabi bende devam dedim yeterli bakiyeniz yok diye uyarı verdi ve düğün yapılamadı ?
Lütfen bugu kaldırın bende o an 600m para vardı !
Ben düğün yapıcaktım yüzükelri dağmatlık gelinlik buket herşeyi aldık yaşlaı kadına gittik ve evlenmek için 1 Yanga ihtiyacınız var devam mı diye sordu.
Ee tabi bende devam dedim yeterli bakiyeniz yok diye uyarı verdi ve düğün yapılamadı ?
Merhaba ve iyi forumlar hekeze,
Bug falan yok. üzerinizde 100 m olacak evlenme teklif ettiğiniz charda olsa yeterlidir sadece. Yüzükler gelinlik ve damatlığı da unutmayın. Evlilik geçekleşiyor. +40 level olmanız gerekmekte ayrıca.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)