Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
repin verildi Birde sorunsuz Hck Market paneli varmı arkedeş
Neyse tamam Herseyi yaptım yanlız Mysolu Okutamıyorum Veritabanın Dan phpAdmini kullanamadım Buna çözüm bulmam gerkiyor :/
Hck bug yapıolar kask beceri evsun gibi v.b evsun koyabiliyorlar şuanda hck kullanıyorum cms hata alıyorum
Uyarı : mysql_fetch_object (): Verilen argümanı geçerli bir MySQL result resource değildir / home/---/public_html/1/market/pages/itemshop.php on line 30
Uyarı : mysql_fetch_object (): Verilen argümanı geçerli bir MySQL result resource değildir / home/---/public_html/1/market/pages/itemshop.php on line 30
Arkadaşlar lütfen konumu kapatmayın Çok acil.
Cms market panelini kurdum herşey oluyor herşey hazır Yanlız bir item eklediğimde satın al yazısına basınca direk Depoya gidiyor Efsun ayarlaması Olmuyor Efsun Seçeneklerini nasıl yapacağım lütfen yardım!!!
Sanırım Benım Market Panelimi Kullanıyorsun
Bu Markette Efsun Seçilebilen Bi Fonksiyon Bulunmamaktadır.
Anca Dediğiniz Gibi Sizin Belirlediğiniz Efsunları Seçerek veya Boş Bırakarak Efsunsuz Olarak İtem Yapılabilir.
Ancak o dediğin efsun seçmeli market panellerinde açık bulunmaktadır. Bu Şekilde Güvenilir Olarak Kullanabilirsiniz.
Teşekkürler

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)