Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Servere başladım önce kara büyü sura kastım.Sonra çarım 92 lwl oldu.Server birgün bakıma girdi 10dk sonra açıldı birde baktım ki hesap ismi ve ya şifre yanlış diyor.Bir daha denedim olmadı.Sonra yeni çar açtım.Baktım meğersem çarlar silinmiş neyse bir daha kasarım dedim.Bu seferde büyülü silah sura kastım bu sefer 99 oldum ki büyülü silah sura cabuk kasılır.2-3 gün böyle geçti vs felan attım.sonra server yine bakıma girdi.10 dk sonra yine açıldı baktım ki çarlar yine silinmiş.Yeterse yeter dedim ve bıraktım.Emeğe saygı diye birşey yok birde siteye item shop yapmışlar.Durmadan çar silioyorlar.

haklısın kardeş bende oynamayı denemiştim server ilk açıldıgında ama lagdan geçilmiyodu sonra edit bi sura vardı cktım oyundan.habire 0 lanıyo server.
bende ocean mt2 oynuyom kardes 92 lv ninja kastım 3 gün sonra hesap bulunamadı diyor bende 89 lv savascı kastım gene hesap bulunamadı diyor bitane editli sura var kraliyetli cok
ayıp ama
ayıp ama
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)