Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

mutlaka bakn tüm metin2 kullanclarna

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

biraz uzun ama okuyun ltfn pisman olmassınız
bu hile dediklei sey oyunu batırdı hile yapmayan kalmadı adamlar hileyle 99 lwl oluyor oyunun bi anlamı kalmadıki metin2.us oyniyim dedim bi baktim hile yapan 1 kisi yok herkes saygili sevgili tam aradiğim oyun ama kötü yanı ingilizce olması.benim bi tanıdığım inanmicaksınız 3 günde 55 lwl oluyor hileyle varmı böle sey ortalama oyunu oynayan &40 kisi böle hızlı lwl atlarsa biz hile indiremiyen ve hilesizler batariz herkes ezik der geçer gmdede suç var oyunun %90nı hile yapıo gm hala havada kusları izlio bi hack taraması yapmioki bi dolasmioki kılık deistirip kimler hileli yok dupe yok +9 hilesi batti oyun metin2 oynamadan önce knight oynuyodum sonra arkadasıma gittim metin2yi açtı efekleri ve müziği skilleri çok hosuma gitti knightı bıraktım metin2 daha güsel dedim ve yükledim ama pisman olmadım.sonra oyunu iyice öğrendim hileliler çoğaldı battıkça battı battıkça battı en sonunda sıkıldım 40 lwl çarımın tüm itemlerini yere attım +7 dolunay bile vardı ama hiç acımadan attım nese fazla gevezelik yaptim ama sölemeden edemicem
+REP PLS :D her konusmamda mutlaka sölerim uzun oldu ama ltfn okuyun
konuyu ltfn sabitleyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri