Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba. Arkadaşlar benim 4 gün önce açılan bir Serverim var çok şükür memnundum fakat bugün sabaha kadar. Arkadaşlar adam bana bi item gösterdi bildiğin 32000 oranlı edit nası yaptın dedim her arkadaşına filan vermiş yapması imkansız. Dedi ki Server Ip sini packları alıp bi programla buldum dedi. Sonra atak server le edit filan istediğimi yapıyodum diyo Peki ya şifre dedim Deneyerek baya uğraştm buldum dedi bulduğunu verdi Fakat benim şifreyle aynı değil ama programı benmiş gibi kullanıyodu :/ Arkadaşımdı GMlik filan ver konuyu kapatalım dedi filan ben Bilişime söyledim herşeyi yeniledik tüm hesaplaır sildim şifreleri dğeiştirdim fakat şuan açmadım korkuyorum 1kere olduysa birdaha olur bu nasıl oldu kapatılabilirmi yardım edin !