- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar.Yepyeni Bir Yapılanmanın İçerisine Giriyoruz.Sıfırdan Bir Aile Oluşturuyoruz.Yepyeni Bir Clan Ailesi.İsmi İse MaraSaysnen.Henüz Açılmamış Olan Bu Clan'a Gelen Talepler Doğrultusunda Şekil Vereceğiz.Bunun İçinde Sizlerden İlgi Görmek İstiyoruz.Her Clanın Hayalindeki Gibi Elit Bir Clan Olmak İstiyoruz.Bunun İçinde İlk Olarak Bu İşe Oyun Yerine Sosyal Arkadaşlık Ağ'ı Gözüyle Bakmak Daha Mantıklı Olur.Eğer Bu Oyunu Zevk Almak İçin Oynarsanız Emin Olun ki Başarınız Artacaktır.Bu Yüzden Dostuluğu Başta Tutarak En Baştan Başlamak Daha Mantıklı Geldi.Bu Yüzden Yapacaklarımız Bu Yönde Olacaktır.Tabiki Bu Yapılanmanında Bir Şartları Ve Özellikleri Olacaktır.
TAG : M'Syn|'Nick
T.S : Henüz Açılmamıştır Fakat Sizlerin İlgisi Ve İsteğiyle Şekillenecektir Ve Kesinleşecektir.
Yaş: 18 Yaş Altında Olmaması Bizim İçin Önde Geliyor.(Fakat Altında Almayız Gibi Bir Şeyde Söz Konusu Değildir.Kişisel Karakteri Olgun Olan Arkadaşlarımızın Aramızda Her Zaman Yeri Vardır.)
Ve Bir Artı Özellik Olarak Sayabileceğim Bir Konuya Değinmek İstiyorum.Eğer İlgi Çok Olup Has ( Gerçek ) Kadro Oturduğu Taktirde Her Sene Turnuvalara Katılım Yapılacak Ve Masraflarım Tamamı Bana Ait Olarak ALLAH Nasip Ederde Kazanırsak Kazanılan Maddi Ödüller Kadromuza Dağıtılacaktır.
Şimdeden Herkeze Saygılarımı Sunuyorum.Teşekkür Ediyorum.İyi Oyunlar Diliyorum. :l04:
TAG : M'Syn|'Nick
T.S : Henüz Açılmamıştır Fakat Sizlerin İlgisi Ve İsteğiyle Şekillenecektir Ve Kesinleşecektir.
Yaş: 18 Yaş Altında Olmaması Bizim İçin Önde Geliyor.(Fakat Altında Almayız Gibi Bir Şeyde Söz Konusu Değildir.Kişisel Karakteri Olgun Olan Arkadaşlarımızın Aramızda Her Zaman Yeri Vardır.)
Ve Bir Artı Özellik Olarak Sayabileceğim Bir Konuya Değinmek İstiyorum.Eğer İlgi Çok Olup Has ( Gerçek ) Kadro Oturduğu Taktirde Her Sene Turnuvalara Katılım Yapılacak Ve Masraflarım Tamamı Bana Ait Olarak ALLAH Nasip Ederde Kazanırsak Kazanılan Maddi Ödüller Kadromuza Dağıtılacaktır.
Şimdeden Herkeze Saygılarımı Sunuyorum.Teşekkür Ediyorum.İyi Oyunlar Diliyorum. :l04:
Son düzenleme:
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
günccel
- Konular
- 503
- Reaksiyon Skoru
- 1,239
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 235
- MmoLira
- -29
- DevLira
- 0
ben katılmak isterim fakat klan ismi yani ne diyeyim pek hoşuma gitmedi gibi, tabiki oyunu olgun insanlarla oynamak daha başka olur.
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben katılmak isterim fakat klan ismi yani ne diyeyim pek hoşuma gitmedi gibi, tabiki oyunu olgun insanlarla oynamak daha başka olur.
Değiştirmeyi Planlıyoruz clan ismini daha hoş birşey yapacağız