[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Gir bak pişman olmazsın.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elvisx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 133

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kişisel Bilgiler:

Adım: Ömer Can

Soyadım: Bağlan

Yaşım: 16

Yaşadığım yer: Ankara/Polatlı

Metin2 Bilgiler: (Biraz uzun oldu ama özür dilerim.)

GM'lik tecrübem: GM'lik'ten baya anladığımı düşünüyorum. Oyuncularla aramda ki mesafeyi korurum, eventler ile ilgilenirim, kodları biliyorum, herkese eşit davranırım, arkadaşlarımı çağırıp onlara item vermem, adaletli davranırım vsvs. Navicat'tan falan anlıyorum ama kimseden server şifresini falan istemiyorum bazen kendime bile güvenemiyorum her an şifreyi çalabilirim o yüzden serverin ayarlarına karışmayan bir GM'lik istiyorum. Şu an özellikleri saymak isterdim ama msn eklerseniz daha açıklamalı bir anlatım yapabilirim.

GM'lik hakkında düşüncelerim: Bence GM'lik öyle her şeyden anlayan değildir. GM'lik en başta; adaletli olmak, saygılı olmak, küfür etmemek, hile kullanmamak, eşit davranmak gibi özellikleri taşımalı yoksa bütün tecrübeler olup bunlar olmazsa GM'lik nedir bilmeyen birisini GM yapmış olursunuz. Navicat'tan, Filezilla'dan anlayan bir GM başta işinize yarayacağını ummuyorum çünkü siz o kişiye serverin şifresini verecek kadar güvenmiyorsunuz o yüzden bu iş çöp.

Kaç sefer GM'lik yaptım: Baya GM'lik yaptım ama bunların çoğu eskide kaldı. Ben bayadan beri Metin2 oynayan biriyim. Pvp serverlere başladığım 2. ay'da GM'lik yaptım. Kendi serverlerimi kurdum. Reklam yapabiliyorum Hamachi servere 1 günde 300'den fazla adam çekmişliğim oldu. Hamachi serverde 5'ten fazla GM'lik, 2,3 kere TL oldum. 2 tanede server kurdum. Hamachisiz serverlerde ise 10'dan fazla GM'lik yaptım. 3 adet server kurdum.

Neden GM'lik: GM olmak bir user olmaktan daha fazlasını ister diye düşünüyorum. Ben ilgi göstermeyi seven biriyim ve bir GM userlere fazla ilgi göstermesi gereken bir görev bence. GM olmak oyuna bakış açısını değiştirir, userken yapmak istediklerinizi yaparsınız mesela boss mu kesmek istiyorsunuz kodu yazıp indirin ve kesin ne kadar mutlu olursunuz değil mi?

İletişim:

Msn: Elvisx_@turkmmo.com
Facebook: www. facebook. com /ookby2 (Boşlukları siliniz.)

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Her yoruma 450k +rep vereceğim.
Herkese kolay gelsin arkadaşlar. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri