HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Websunucum.com u nasıl bilirsiniz bildiklerinizi bizimle paylaşırmısınız böylelikle Herkez için yararlı olur ??
en önemlisi : Sahtekarlık dolandırıcılık varmı ?
en önemlisi : Sahtekarlık dolandırıcılık varmı ?
daha güvenilir yerler var .
Nere mesela kardeşim bana 2013 server files olcak bütün özellikler v.b aynı zamndada ucuz olcak güvenilirde oclak bildigin bi bilişimci varmı böyle ?
Kardeşim Aldım Ve Suan Server Acık Ve Oynamıyorum 2013 files ama kostum gyiliyor ama cıkarılmıyor yani bugta kalıyorsun zaten ticketleri hiç sorma 3 günde 1 cevap alıyorum sorumsuzluktan başka birşey değil tr tipi giles kurdum p npc var nasıl tr files ise +9 iç itemler ve en önemlisi + basılmyır evet + basılmıyor hiç bir iteme ticket attım (ticket numarası verebilirim) pazar günü düzelecek dediler 2 hafta belki 3 hafta oldu sorun çözülmedi en ucuz vds 25 tl zaten 10 gün oyunu düzeltmekle uğraştım yine elde var 0 ucuz etin yahnisi dedikleri şey budur işte sana tavsiyem daha yiy sunucular bulursun kolay gelsin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)