- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GM ler kimdir?? game master larmı yoksa game maskaralarımı?? ikincisi daha mantıklı bence. gmler aslında çok parası olanları, itibarlı kişileri, üçlü kişileri çekemeyen bi grup insandır. bir gm asla oyun içi bir takım sorunlarla ilgilenmez. tek bildikleri itemleri ve ve paralarıyla hava atmaktır. bir gm size hiç yanıt verdi mi?? gm lerin tek dostları bence demirci. oda olmasa kimseyle geçinemezler. çok parası olan bir arkadaşım durup dururken ban yedi. bir gm e daha önce açtığım bi konuda anlattığım mo1sel adlı char hırsızını ihbar ettim ve o kadar zaman rağmen hiçbirşey yapmadı. burdan gm lere sesleniyırum sakın korkak urdan ben de seslenirim demeyin bağırma penceresinde de sık sık onlara sitem ettim: BİZ SİZ OLMADAN DA OYUN OYNARIZ. ÜSTELİK ÇOK DA ZEVKLİ OLUR.GAMEFORGE FİRMASI OYUN İÇİNDEKİ BASİT KİLİTLENME GİBİ HATALARI DÜZELTMEK İÇİN BİR GRUP ADAMI GM YAPMIŞ AMA KOLAYA KAÇACAKLARINA DÜZGÜN BİR OYUN YAPSALARMIŞ. İSTEYEN BANA KÜFÜR ETSİN İSTEYEN HAK VERSİN. BENİM DÜŞÜNCEM BU...