- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sayın yöneticiler öncelikle sizi tebrik ediyorum oyunu batırmışsınız . Bundan 6 7 ay öncesine kadar oyunda yaklasık 500 600 user sayısı yani online sayııs oluyordu , Bu gün rastgele oyuna gireyim dedim . Birde ne göreyim koskoca şehirde 3 kişi online . Gerçekten bu kadar paragöz insanlarmısınız ? Herkez sizin kurallarınza göre bu oyunu oynuycak degil ya . Lütfen bana sağduyu ile karsılık verin . Bir düşünün kac insanın parası var ? Kac insanın işi var ? Ama tabi bunlar boş şeyler sizin için . Biriniz bu yazıyı görücek aynen şöyle diyceksiniz : Salağı görüyormusun dediklerine bak .. | Şuanda bu oyunu oynamak istiyen ama oynıyamayan yüzlerce insanlar var lütfen elinizi kalbinize koyun ve düüşünün birkez düşünün .. | Sizden yeni server açmanızı istiyoruz , ve bu sadece benim fikrim değil . Herkez istiyor bunu , herkez ama herkez bi emek serveri istiyor icinde para olmayan server icinde sadece emek olan server .Benim söyliyceklerim bukadar konuyu kilitlemeyin tepkileri görelim . Lütfen rica ediyorum sizden .
- Konular
- 2,510
- Reaksiyon Skoru
- 1,240
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 361
- MmoLira
- -285
- DevLira
- 0
http://www.turkmmo.com/venus-2-server-mmomt2/2433688-yeni-server-istiyoruz.html#post13677918
1 konu yetmiyor herhalde ?
1 konu yetmiyor herhalde ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...