Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yeni server istiyoruz !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FoLLowss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sayın yöneticiler öncelikle sizi tebrik ediyorum oyunu batırmışsınız . Bundan 6 7 ay öncesine kadar oyunda yaklasık 500 600 user sayısı yani online sayııs oluyordu , Bu gün rastgele oyuna gireyim dedim . Birde ne göreyim koskoca şehirde 3 kişi online . Gerçekten bu kadar paragöz insanlarmısınız ? Herkez sizin kurallarınza göre bu oyunu oynuycak degil ya . Lütfen bana sağduyu ile karsılık verin . Bir düşünün kac insanın parası var ? Kac insanın işi var ? Ama tabi bunlar boş şeyler sizin için . Biriniz bu yazıyı görücek aynen şöyle diyceksiniz : Salağı görüyormusun dediklerine bak .. | Şuanda bu oyunu oynamak istiyen ama oynıyamayan yüzlerce insanlar var lütfen elinizi kalbinize koyun ve düüşünün birkez düşünün .. | Sizden yeni server açmanızı istiyoruz , ve bu sadece benim fikrim değil . Herkez istiyor bunu , herkez ama herkez bi emek serveri istiyor icinde para olmayan server icinde sadece emek olan server .Benim söyliyceklerim bukadar konuyu kilitlemeyin tepkileri görelim . Lütfen rica ediyorum sizden .

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

jüpiter ve marsta edit yok ve gmler bu oyunun user sayısını arrtırmak için değişikler yapıyor azalması kesinlikle tatil bittinden yaz tatili gelince daha fazla olacak ve bayağı abartmısn 3 kişi çevrimiçi diyorsun :) tabi gece 4 de girdiysen 3 kişi olması normel :D ve çok konuşuyrsun

Düşünceleriniz güzel ama bu konuşmalarınız biraz ağır olmuş ?

Yeni server falan açılma durumu olursa zaten gerekli açıklama yapılır. Boşu boşunuza konu açmanızın lüzumu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri