noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

admin sorun nedir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeNTeLMeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sayın admin cumartesi akşamından başlayan sorun nedir oyundan attı droplar gitti millettin parası itemi editi kayboluyor eski çarlar bugta kalıyor yeni çarları açarken doğarken yerleri değişik şu sw yi bakıma alın 100.seviyeye ulastıgımızda anca alttan genelden yazı yazabiliyoruz nedir bunlar Kırmızı ot ile hp alamıyoruz ?

Arkadaşlar Ben Fazla Anlamadım bu İşi Ama sorunun ne oldugunu Çok İyi Biliyorum. Çünkü Önceden benimde sv wardı tam hatırlamıyorum ama datab satede bir dosya war o dosyada karakter yedekleri var yanionlar tam bilgiler degil sadece datayı şişiriyor.Onu silmişlerdir zamanla yeni userler eklenir. neden yeni kurulan çarlarda böyle şeyler yok bakın yeni derken şundan bahsediyorum bu hatadan önce kurulan çarların çogu oyunda datadan silinincede userde şime olacaktır şimdi bi daha aynısı yapılırsa şuanki oynayanlardada aynı sorun çıka bilir ama kesinlikle bu böyle diyemem zaten yetkililer ugraşacaklardır bu işle ama benim kanaatimce tek bir çare var girmeyen çarların dgiger userlerini kopyalayıp datadan silip tekrar aynı itemler olan ıd şifre herşey eski hale getirilebilir.buda cok ama cok uzun sürer ama benim kanaatim bu 1 yıldır server le ugraşmadıgım için kesin birşey söyleyemem yöneticilerden cevap bekliyoruz

dünden beri bazı güncellemeler yapıyoruz arkadaşlar. oyuna giremeyen arkadaşlar dhaa önce bahsettiğim bazı sorunlu hesaplar ( merkürde sadece ) daha önce 50-60 hesabı bize başvurdukları için düzelttik. tahminen yaklaşık 100-150 hesapta daha bu sorun var. Ya ticket açın arkadaşlar oyuna giriş sorunları kategorisine yada bir kaç gün bekleyin bununla ilgili bir kategori açacağım ordan daha seri halledeceğiz. 2-3 gün güncellemeler devam edecek zaten

oyun, site ve markette güncellemeler yapıyoruz.
Dün oyunda bazı güncellemeler yaptık. Markettede aynı şekilde devam ediyor. bu bkaım 2-3 gün sürebilir. Sorunlar ve veri kayıpları yaşanabilir diye ödeme bildirimlerini onaylamıyorum. 1-2 gün sabrederseniz sorun kalmayacaktır

Gerekli açıklamalar yapılmış Admin tarafından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri