Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Böyle Ban Nedenimi Olur ?????????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdem277
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benden Küçük Veletsin Aslında yazmışım veletin kelime anlamı Çocuk Ve oğuldur

Ayrıca Görende Seni bir Halt Sanıcak ın anlamı / halt nedemek halt dedıgım ıcın mı banlandım haltın kelıme anlamına Bir bakın İstersenız burda her an ıbı bır hakaret yok ama sız banlamaya bahane arıyorsunuz çok açık resmen suçsuz yere hesabım engellenmıs sızın ıcın cok sıkıntı olmaz bnm bu yazdıgım kelımeler ama madem okadar adaletlısınız adaletın geregını yapın ve açn Ben hesabıma lanetlı cekıyorum marketten sız en ufak sey e ban atmıssıızkı burda her hangı bır hakarette yok ayrıca adaletınıze guvenerek benı banlayan kişininde hesap vermesını isterim

Uploaded with

Daha önceleride bu sebeplerle banlananlar oldu.Oyun icinde en az sıkıntı yaşanması için bu kurallar.

Ayrıyetten demişsin oyun icinde lanetli cekiyorum siz banlıyorsunuz.Burada istersen milyarlar dolarlar çek hiç bir değişmez.Banı hak ediyorsan banlanırsın.Banın elbet bir gün açılcak sabırla beklemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri