HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hayır
Evet
86. geleneksel köyler arası oyunlarda kazanmıştım sene 1988 idi. Bu seferki oyunlar bizim köyde yapılıyordu. Köyün meydanındaki at arabası yarışında açık ara birinciydim. En arkadaki yan köyün muhtarının oğlu kaza yapmıştı. Ben tam ona 8. turumu bindirirken içim acıdı. Durudum ve yardım ettim. O sırada hiç sevmediğim bir başka köyün genci olan Berkhansancan beni geçip birinci bitirmişti. Ben o arkadaşla birlikte diskalifiye olmuştum ama bu yaptığım davranıştan dolayı ulusal fair play madalyasını bana vermişlerdi. Ne gündü ama! Sonra o köy bu olaylar sayesinde savaşlarımızda bize yardım ettiler aramız çok iyi oldu. Kız alıp kız verdik,elçilikler açtık,ticaretler yaptık.
86. geleneksel köyler arası oyunlarda kazanmıştım sene 1988 idi. Bu seferki oyunlar bizim köyde yapılıyordu. Köyün meydanındaki at arabası yarışında açık ara birinciydim. En arkadaki yan köyün muhtarının oğlu kaza yapmıştı. Ben tam ona 8. turumu bindirirken içim acıdı. Durudum ve yardım ettim. O sırada hiç sevmediğim bir başka köyün genci olan Berkhansancan beni geçip birinci bitirmişti. Ben o arkadaşla birlikte diskalifiye olmuştum ama bu yaptığım davranıştan dolayı ulusal fair play madalyasını bana vermişlerdi. Ne gündü ama! Sonra o köy bu olaylar sayesinde savaşlarımızda bize yardım ettiler aramız çok iyi oldu. Kız alıp kız verdik,elçilikler açtık,ticaretler yaptık.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)