Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR SİZE İNTERNET DOWNLOAD HIZINI ARTIRMAK İÇİN YAPABİLECEĞİNİZ BİR KAÇ ŞEY SÖYLİYECEĞİM. BENDE İNTERNETTE ARAŞTIRIP BULDUM DİKKATT!!
%20 internet hızı artışı
Windows XP professional %80 internet hısını kullanmanısa isin veriyor geri kalan internet hısınısın %20 sini kullanmak için;
Başlat>çalıştır>gpedit.msc>bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam -dır işte bu kadar.
İnternet-Download hızınız %20 arttı.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Rezerve Bant Genişliğinin Serbest Bırakılması
Windows XP, ağ aktarım hızının standart olarak yüzde onunu özel işlemler için reserve eder.Söz konusu sınırlandırmayı kaldırmak için Başlat>Çalıştır 'a gpedit.msc yazın.Karşınıza gelen ekranda Bilgisayar Yapılandırması altında bulunan Yönetim Şablonları > Ağ > QoS Paket Zamanlayıcı dizinini etkinleştirin. Buradaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla kaydına çift tıklayın ve ayarını Devre Dışı olarak değiştirin.
-İnternet-download hızınız da %10 luk bir artış yaşanacaktır.
--XP nin Firewall Özelliğini Kapatmak--
-Bu özellik o kadar büyük bir koruma sağlamamakla internet bağlantısının hızınıda büyük oranda düşürür.
-Bunu kapatmak için; Start-Connect to-Show All Connection (Başlat-Bağlan- Bütün Bağlantıları Göster) bölümüne girin.
-Firewall koruması olan bağlantılar üzerinde bir kilit işareti görürsünüz.Bu bağlantıya sağ tıklayın ve Properties (özellikler) sekmesine girin. -Daha sonra Advanced (Gelişmiş) sekmesine girin.
-Internet Connection Firewall aktif halden çıkarın.
İDA(İNTERNET DOWNLOAD ACCELERATOR)
Bu programda indirme hızınızı %500 artırma amaçlı yapılmıştır.
Her zaman bu kadar büyük bir artış yaşanmayabilir.
Benim indirme hızım(kb/s) 25-30 arası iken şu an 106 kb/s.
Program 30 gün boyunca ücretsiz.
Kullanmak basit.İnternet Explorer kullanıyorsanız indireceğiniz dosyaya tıklayıp birlikte açı seçip İ.D.A'yı şeçin.
İ.D.A indirmeye başlıyor.
Bazen hızı düşük olabiliyor.Programla alakası yok.ADSL hızınızla ilgili.
-Mozzilla Firefox' ta; İndirme işlemine sağ tıklayıp URL'yi kopyalıyoruz (Bu sırada İ.D.A aktif olmalı.) ve İ.D.A seçenek veriyor.
İndirmeye başla deyip bitiriyoruz.
-Bu programı çoğunuzun bildiğini tahmin ediyorum:
FLASHGET
-Flashget'te de download hızını %500 artırma amaçlanmış fakat başarılı olduğu pek söylenemez.
-Bir artış oluyor fakat İ.D.A'da ki kadar değil.
Zaten bir programı indirmeye çalıştığınızda İ.D.A'da Flashget'te seçenek sunar istediğinizi seçebilirsiniz.
-İ.D.A'yı tavsiye ederim.
Resimler çok iyi olmayabilir.
Bazı yerlere resim koymadım anlaşılır şeyler.
Anlamayan olursa bana
atabilir.
Alıntı'yı eklediğin için teşekürler .Benim konum.
Bazıları yan forumdan bir bölümü tamamen yapıştırmış buraya.
Alıntı diye eklese sorun olmuyacak.Bizim saatlerce uğraştığımız konudan 20 dakkada 7 8 tane açmış.Deneme moderatör bide