Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

iNTERNET dOWload Hızını aRTIRMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 66delgado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

66delgado

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
390
Online süresi
17m 30s
Reaksiyon Skoru
110
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
177
MmoLira
16
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR SİZE İNTERNET DOWNLOAD HIZINI ARTIRMAK İÇİN YAPABİLECEĞİNİZ BİR KAÇ ŞEY SÖYLİYECEĞİM. BENDE İNTERNETTE ARAŞTIRIP BULDUM DİKKATT!!

%20 internet hızı artışı
Windows XP professional %80 internet hısını kullanmanısa isin veriyor geri kalan internet hısınısın %20 sini kullanmak için;
Başlat>çalıştır>gpedit.msc>bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam -dır işte bu kadar.

İnternet-Download hızınız %20 arttı.

Rezerve Bant Genişliğinin Serbest Bırakılması
Windows XP, ağ aktarım hızının standart olarak yüzde onunu özel işlemler için reserve eder.Söz konusu sınırlandırmayı kaldırmak için Başlat>Çalıştır 'a gpedit.msc yazın.Karşınıza gelen ekranda Bilgisayar Yapılandırması altında bulunan Yönetim Şablonları > Ağ > QoS Paket Zamanlayıcı dizinini etkinleştirin. Buradaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla kaydına çift tıklayın ve ayarını Devre Dışı olarak değiştirin.

-İnternet-download hızınız da %10 luk bir artış yaşanacaktır.

--XP nin Firewall Özelliğini Kapatmak--
-Bu özellik o kadar büyük bir koruma sağlamamakla internet bağlantısının hızınıda büyük oranda düşürür.
-Bunu kapatmak için; Start-Connect to-Show All Connection (Başlat-Bağlan- Bütün Bağlantıları Göster) bölümüne girin.
-Firewall koruması olan bağlantılar üzerinde bir kilit işareti görürsünüz.Bu bağlantıya sağ tıklayın ve Properties (özellikler) sekmesine girin. -Daha sonra Advanced (Gelişmiş) sekmesine girin.
-Internet Connection Firewall aktif halden çıkarın.

İDA(İNTERNET DOWNLOAD ACCELERATOR)
Bu programda indirme hızınızı %500 artırma amaçlı yapılmıştır.
Her zaman bu kadar büyük bir artış yaşanmayabilir.
Benim indirme hızım(kb/s) 25-30 arası iken şu an 106 kb/s.

Program 30 gün boyunca ücretsiz.
Kullanmak basit.İnternet Explorer kullanıyorsanız indireceğiniz dosyaya tıklayıp birlikte açı seçip İ.D.A'yı şeçin.
İ.D.A indirmeye başlıyor.
Bazen hızı düşük olabiliyor.Programla alakası yok.ADSL hızınızla ilgili.

-Mozzilla Firefox' ta; İndirme işlemine sağ tıklayıp URL'yi kopyalıyoruz (Bu sırada İ.D.A aktif olmalı.) ve İ.D.A seçenek veriyor.
İndirmeye başla deyip bitiriyoruz.

-Bu programı çoğunuzun bildiğini tahmin ediyorum:

FLASHGET

-Flashget'te de download hızını %500 artırma amaçlanmış fakat başarılı olduğu pek söylenemez.
-Bir artış oluyor fakat İ.D.A'da ki kadar değil.

Zaten bir programı indirmeye çalıştığınızda İ.D.A'da Flashget'te seçenek sunar istediğinizi seçebilirsiniz.
-İ.D.A'yı tavsiye ederim.

Resimler çok iyi olmayabilir.
Bazı yerlere resim koymadım anlaşılır şeyler.
Anlamayan olursa bana atabilir.

Hepinize iyi günler..

Alıntı

Paylaşım İçin Teşekkürler Gerçektende İşe Yarıyor ;)

Alıntı'yı eklediğin için teşekürler :) .Benim konum.
Bazıları yan forumdan bir bölümü tamamen yapıştırmış buraya.
Alıntı diye eklese sorun olmuyacak.Bizim saatlerce uğraştığımız konudan 20 dakkada 7 8 tane açmış.Deneme moderatör bide :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri