Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
çok teşekkür ederim kardeşim gayet akıllıca
Katılıyorum
bak ben apis i bu teknikle aldım mümkün olduğunca uri biriktir örneğin 200-250 küsür uri biriktir zeus gününe kadar ne birikirse artık zeus günü ne kadar uri varsa ganimet al ibota açtırt seçeneklerden booty yi işaretlemen yeterli zeus en az 25 parça olduğunda ganimet i bırak çünkü 25. parçadan sonra zeus parçası çıksa bile hemen inşa fiyatı düşmüyor. 200 küsür uriye zeus hemen inşa olacaktır zeus inşa olduktan sonra da uriyi gg ye basma sakın ibot zaten kutu topluyor bir sürü gg kasacaktır kastığın gg yle seri zeta yap havoc ları fulle havoc alrdan sonra da kappa aç hercules lerini fulle tabi bu zaman içinde kazandığın urileri de arge ye harcamanı tavsiye ederim en az 33 yap sıralama oyuncuları neden kolay kolay kesilmiyor sanıyorsun onlar yanıltma manevrası sayesinde kolay kolay tıklanamıyorlar . 1 aylık ibot senin gemini fullemeye yeter bence.
urilerini parça parça harcama sakın. her şeyi biriktir. bot bitince 2kat lf4 gününde hepsine anahtar al ve hepsini kullan. sakın önceden alma anahtarları hepsini kulllanırsın hiç bir şey çıkmaz 
gelen gglerle zeta yap, zetadan gelen anahtarlarıda zeus gününde açar zeusu 20-25parça yaptıktan sonra 200k uri ile satın alırsın. daaha fazla çıkartmaya çalışırsan çok kazık yersin.
kapılardan gelen uriylede elmas-aegis filan alırsın.
zaten gemin bu hale gelince kendin rahat rahat kasarsın devamında.
edit: sakın arge alma, zaten zeta yapınca her kapıda 25dosya veriyor. şuanda argeye ihtiyacın yok

gelen gglerle zeta yap, zetadan gelen anahtarlarıda zeus gününde açar zeusu 20-25parça yaptıktan sonra 200k uri ile satın alırsın. daaha fazla çıkartmaya çalışırsan çok kazık yersin.
kapılardan gelen uriylede elmas-aegis filan alırsın.
zaten gemin bu hale gelince kendin rahat rahat kasarsın devamında.
edit: sakın arge alma, zaten zeta yapınca her kapıda 25dosya veriyor. şuanda argeye ihtiyacın yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)