- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
beyler oyun icene fırtladı herkezde hile var . bende şöyle bi karar vardım bende neden olmasın bu işletime uyumlu hile veya harck var mı ? yardımlarınızı esirgemeyin saygılar
- Konular
- 323
- Online süresi
- 1h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 370
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Herkeste hile olduğundan şikayet ediyorsun ama hile kullanmak istiyorsun garip.
Arkadaşım hilesiz oyun her zaman en iyisidir hile ile oynayışın gelişmez dahada düşer hile çıkacak 1 ay kullanacaksın kd yükselecek falan filan ama hile fixlenince ne olacak ilk oynadığın oyunda 2/8 gibi saçma skorlar elde edeceksin oyundan sıkılacaksın. Bence hilesiz oynamaya çalış. Ben hileye karşıyım tamam Forumda hiile paylaşımı yapıyorum ama sadece paylaşımı yapıyorum yan çarlarımda videosunu çekiyorum bilgisayarımdan siliyorum sonra.
Hile virüs yok deseler bile virüs var ve bilgisayarına zarar verir ama ben Win32 için araştırma yapıp paylaşacağım kardeşim.
Arkadaşım hilesiz oyun her zaman en iyisidir hile ile oynayışın gelişmez dahada düşer hile çıkacak 1 ay kullanacaksın kd yükselecek falan filan ama hile fixlenince ne olacak ilk oynadığın oyunda 2/8 gibi saçma skorlar elde edeceksin oyundan sıkılacaksın. Bence hilesiz oynamaya çalış. Ben hileye karşıyım tamam Forumda hiile paylaşımı yapıyorum ama sadece paylaşımı yapıyorum yan çarlarımda videosunu çekiyorum bilgisayarımdan siliyorum sonra.
Hile virüs yok deseler bile virüs var ve bilgisayarına zarar verir ama ben Win32 için araştırma yapıp paylaşacağım kardeşim.
- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Herkeste hile olduğundan şikayet ediyorsun ama hile kullanmak istiyorsun garip.
kardeşim anlamadan dinlemeden konuşmuşsun . ben aylardır hilesiz oynadım bir yerede gelmedi çar . haksız kazanç yapıyorlar oyundan tat almayı bırak adım atamıyon bende sinir oldum ve bende hile kullanıcam ..
- Konular
- 323
- Online süresi
- 1h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 370
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Dostum baskalari yapiyor diye seninde yapman yanlis onlar gecte olsa cezalarini cekiyor banlanitorlar. sende boyle dusunursen hile kullanirsan hic azalmaz artar bu durum ve senin aylardir kastigin car banlanir yazik yani
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)