Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adınız : Burak
Soyadınız : Hallaç
Yaşınız : 15'ime giricem
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Günlük Online Süreniz : Hafta içi 12 saat , Hafta sonu ( genellikle önemli bir işim olmazsa ) 13 saat
Özellikleriniz :Freebsd 7.2 kurulum , Genel Metin2 Özellikleri( İtem ekleme / kaldırmak, NPC Sabitleme , Düşen İtem Ayarlama vs. vs. )
Diğer Kurabileceğiniz Oyunlar: Metin2, Counter Strike 1.6, TeamSpeak 3 , Samp
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler):Satış Destek , Metin2 Destek , Kurulum .
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):www.bilsannet.com.tr- www.kartalnetwork.com - www.benimzirvem.com
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : mail : system22@turkmmo.com - msn :systemz212@hotmail.com -
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Beraber çalışcağımız kişinin dürüst olması benim içni çok önemli . onun yanı sıra YS no ' su olması kesinlikle gerekli .
Günlük Online Süreniz : Hafta içi 12 saat , Hafta sonu ( genellikle önemli bir işim olmazsa ) 13 saat
Özellikleriniz :Freebsd 7.2 kurulum , Genel Metin2 Özellikleri( İtem ekleme / kaldırmak, NPC Sabitleme , Düşen İtem Ayarlama vs. vs. )
Firmaya Sağlayabileceğiniz Hizmetler(Uzman Olduğunuz Bölümler):Satış Destek , Metin2 Destek , Kurulum .
Firmadan Beklentileriniz (Para Karşılığı,Sunucu v.s karşılığı çalışmak istiyorum):www.bilsannet.com.tr- www.kartalnetwork.com - www.benimzirvem.com
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : mail : system22@turkmmo.com - msn :systemz212@hotmail.com -
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Beraber çalışcağımız kişinin dürüst olması benim içni çok önemli . onun yanı sıra YS no ' su olması kesinlikle gerekli .
Son düzenleme:
Adınız : Burak
Şablon Dışında Eklemek İstediğiniz Seçenekler: Beraber çalışcağımız kişinin dürüst olması benim içni çok önemli . onun yanı sıra YS no ' su olması kesinlikle gerekli . KartalNetwork - BenimZirvem Bir kaç tanıdığımı ve müşterilerini kandırmasından sonra oradan ayrılıp firma hakkında tüm kötü durumlarını ortaya çıkarttım . O yüzden çalışcağım kişinin dürüst ve güvenilir birisinin olması yeterli![]()
Hepinize İyi Forumlar ,
Benimzirvem.com senin siten değilmiydi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)