romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CrossFire Turkey

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iSyaN0909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

iSyaN0909

Level 4
TM Üye
Konular
123
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar benim aklıma şu takıldı.

Biz Türkler olarak yeni bir CrossFire kuramaz mıyız ? CrossFire'nin çeşitli ülkeler için oyunu var (Rus,Kanada,Çin vb.)

CrossFire Türkiye içinde bir çalışma falan başlatılamaz mı ? Z8Games veya gerekli yerlerden izinler alınarak...

1. Olarak Neowiz Şirketinden İzin alman gerekir Databaseleri almak için o da nerden baksan baya bir para gider
2. Olarak Bu işlerden süper anlıyan 2 3 kişi deil bi grup gerekirki pc başından kalkmaması lazım
3. Olarak Bunn pachti yapmak zordur cf nin pacth zor olarak biliyorum ben Dediğim gibi çok ii anlıyan grup olması lazım
4. Olarakta Neowiz Şirketi satarmı databaseler orası meçhul bir şey çünkü Cf na nın en çok kazanç duyduğu Türkiyedir Bu bir kuşkusuz gerçek
Dediğim gibi olabilir ama zor gibi gözüküyor Oyun firması alırsa Örnek olarak Joygame felan

biz bi aralar calısmıstık z8 yetkilileriyle konusarak ama dosyalar edit cekmek,Lagg hepsi birbirinden ayrı sorun profesyonellerin işi bu

1. Olarak Neowiz Şirketinden İzin alman gerekir Databaseleri almak için o da nerden baksan baya bir para gider
2. Olarak Bu işlerden süper anlıyan 2 3 kişi deil bi grup gerekirki pc başından kalkmaması lazım
3. Olarak Bunn pachti yapmak zordur cf nin pacth zor olarak biliyorum ben Dediğim gibi çok ii anlıyan grup olması lazım
4. Olarakta Neowiz Şirketi satarmı databaseler orası meçhul bir şey çünkü Cf na nın en çok kazanç duyduğu Türkiyedir Bu bir kuşkusuz gerçek
Dediğim gibi olabilir ama zor gibi gözüküyor Oyun firması alırsa Örnek olarak Joygame felan

1,2 ve 3 halledilebilir konular. Metin2 TR , Wolfteam, Jadde gibi ve buna benzer bir çok oyunun Türkçesini yapmısız neden CrossFire'de olmasın ?
4. ye gelirse bu konuda biraz haklısın. vermezler ama denemektede fayda var. bizden kazandkları kadarda ruslardan ve çinlilerden kazanıyorlar ama onlara verilmiş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri