Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bence ganimet alsın zeus gününde açsın çünki inanılmaz derecede hem lf4 hem zeus parçası hem de birçok değerli ödül zeus gününde geliyor şuan 150 bin urim var apis gününde apis i hemen inşa etmeyi düşünüyorum .d
​Goliniz fullse kesinlikle tasarım alınız.Ama değilse AEGİSLE hem kasılırsınız hemde GG açarsınız. 

Mutlaka diyerek umutlandırmayın. 5 tanede 1 tasarım çıkarmanız sizin şansınız. Benim açmış olduğum kutu sayısı 3500-4000 fln olmuştur.
Sadece Sentinel ve Lightning Çıkarabildim.
tamamen şans işi.
benim eski gemimde 250 kadar kutudan 0lf4, 0 tasarım çıktı

son 1 anahtarım vardı sarı sandıklar gelmişti. 1-7den 1-5e giderken yolda 1 sandık denk geldi ve bende açtım öylesine. içinden 45parça halinde yani bütün olarak apis çıktı

DEMİNDEN BERİ SENİN İÇİN YAZIYORUM HEPSİNİ OKU LÜTFEN
Sorunun cevabına gelelim.
Yaklaşık 1yıl boyunca aegis kullandım. 10havoc gemim var şuanda, gemide 3 hangar var ve bunlar aegis,vega,goli.
vega ve golide tüm tasarımlar var.
Aegis pall toplarken, Canavar keserken cubide kasılırken filan çok iyi. goliye göre 1k az vuruyor. çünkü 5 tane az lazer takılıyor. bide golinin verdiği %5 hasar/%10kalkan gibi bonuslar bunda yok.
Biraz geç kesiyorsun canavarları ama hiç durmadan hiç tamir olmadan kestiğin için arayı kapatıyor ve cubi kesen güçlü adamlar filan direk grup atıyor. Sen can basıyorsun adamda hiç durmadan kesiyor.
Özelliklerini de sana yazıyım süreleri ile beraber. Özellikleri ya kendine ya da grup arkadaşlarına basabiliyorsun. Kendine basıcaksan grup kurmaya gerek yok.
Kalkan basma= Kendine basıyorsan 75k kalkan basar, Başka bir kişiye basıyorsan 125k kalkan basar. Süresi 30sndir. Yani 30snde bir kez kalkan basıyorsun.
Can doldurma= Kendine basıyorsan 20k-20k şeklinde 180k can basıyordu. Grup arkadaşına ise 40k-40k şeklinde 360k basıyor. Bu can basma çok hızlı oluyor. 3-4snde filan dolduryor canı. Soğuma süresi 1,5dkdır.
Yerden can doldurma= Yere artı şeklinde yeşil bir şamandıra bırakıyor ve üstündeki herkese 20k-20k can geliyor. Herkese derken bi sana geliyor, bir de eğer grubun varsa grup arkadaşlarına.
Yerden can doldurmanın resmi(gooogleden buldum)=
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Golide tasarımlardan bahsedyim bir de:
tüm goli tasarımlarının ve şimşek veganın özelliklerinin soğuma süresi 20dkdır.
Venom: Özelliği uzak mesafeden filan açabilirsin. Tıkladığın ve özellik açtığın adamın/canavarın canından indirmeye başlar. Toplam 400k filan hasar veriyor(Biraz daha fazla olabilir.). Rakip ema atarsa yetenek bitiyor. Bu arada senin hızında biraz düşüyor. Hızın promerium beslemesi yapmamış gibi oluyor. Açınca direk 400k vurmuyor. Yavaş yavaş artıyor. 300-500-800-1500-1800-2100...5000... diye gidiyor işte. saniyede 1 kez hasar veriyor. Tüm hasar candan gidiyor. Siz adama saldırırsanız sizin vuruşunuz normal olarak can ve kalkana dağılıyor. Vuruşunuzu etkilemiyor kısaca. Özellik tek hedefe çalışıyor sadece.
Spectrum: Sana gelen tüm hasarları %80azaltır. Senin vuruşunu da yarıya düşürür. Kaçmak için kullanılır genelde
en az 1 adet kaçış konfisi yaparsan işe yarar yoksa boşa kullanırsın
Sentinel: Kalkanını %50daha dayanıklı yapıyor. Kalkan yoksa etki etmiyor. Diyelimki 100k kalkan var ve özellik açtın. Kalkanın gine 100k gözüküyor ama 150 gücünde oluyor. Elmas var ve bunu açtın diyelimki. Elmas 5k kalkan veriyor ve canavarda sana 5k vuruyor. Bu durumda canavarın vurduğu senden eksiliyor ve sana 2,5k kalkan kalıyor gine de

Diminesher: Ne yalan söyliyim bende var ama sadece 2-3kez kaullandım bu güne kadar. Hep spectrum yada sentinelle takılıyorum.
Özelliği açınca 1dk boyunca daldığınız her şeyin kalkanı iniyor ilk olarak. Bu kalkandan size gelmiyor ama
Bence en gereksiz tasarım 
Solace: Özelliği bastığınızda sizin canınızın %50sini anında dolduruyor. 300k can varsa 150k can doluyor bastığınız an.
Eğer grup arkadaşlarınız varsa, siz özelliği kullanınca tüm grup arklarınızda anında canlarının %25i doluyor.
Kısaca aegis al
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)