- Konular
- 177
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
3. defa konu açtırıyorsunuz insana,üç gündür sizden cevap bekliyorum ticketin üzerinden 50 saatin üstünde bir vakit geçti cevap veren yok,forumda ticket atın diyorsunuz atıyoruz ne işe yarıyor ayıptır karşınızda çocuk yok çara giremiyorum diyorum sadece ve sadece ticket at diyorsunuz atıyorum cevap veren yok oyuncu kaybediyorsunuz farkında değilsiniz bakım mı yapacaksınız çarımı mı düzelteceksiniz ne yapacaksanız yapın itemler çarda oyunu oynayamıyorum bir şekilde halledin artık şu meseleyi lütfen ! MERKÜR MAVİ BAYRAK - VEZIRGAN isimli çara giriş olmuyor oyundan atıyor karaktere girerken lütfen artık lütfen yani !
- Konular
- 1,811
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 5,439
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 29,009
- DevLira
- 34
derdini anlamıyoruz değiliz. ama admin dısında bu tür bir şey yapabilecek kimse yok. admin'i Beklemek Zorumdasın.
- Konular
- 177
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Ancak şöyle bir şey de var admin bana ticket at dedi attığım 3. gün bu 24 saat içinde ilgilenilecek yazıyor.Eğer admin bu işi yapamıyorsa pwp devreder olur biter oyuncu kaybetmekten iyidir bence.3 gün oldu cevap bekliyoruz ayıptır ama ya.
- Konular
- 1,701
- Online süresi
- 1h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 683
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 306
- MmoLira
- -386
- DevLira
- 0
Karaktere girerken attığına gçre bugda kalmışsın.Karakter ismin ile karakterde olan tüm hesaplarının ıdlerini ticket sisteminde bug bölümüne ticket at en yakın zamanda ilgilenilir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)