Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

İnanılır gibi değil!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasarusta01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 173

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İnanılır gibi değil!
Biri Ankara'da diğeri İstanbul'da yaşanan iki cinayet ve iki çok tuhaf neden 'komşuluk ölüyor' tartışmasını 'komşular birbirini öldürüyor' boyutuna getirdi. İstanbul Ümraniye'de alt kata sızan su ve asansör arızası bahane edilirken, Ankara'da aidatı 20 lira olan apartmanda çıkan tartışmada emekli başkomiser yöneticiyi öldürdü.

Ümraniye'de, tartıştığı alt komşusu Yunus Coşkun'ı bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olan Ercan Uçar, adliyeye sevk edildi. * Uçar, cinayeti itiraf ettiği ifadesinde, "Benim banyodan onun daireye su sızmış. Bu nedenle kavga ettik. Kavga sırasında onu bıçaklayıp öldürdüm" dediği öğrenildi.

Ümraniye Dudulu Mahallesi Divan Caddesi Dere Sokak 10/5’de dün saat 14.00’te meydana gelen kavga sırasında, 21 yaşındaki Yunus Coşkun bıçaklanarak öldürüldü. Olayın hemen ardından Dudulu Polis Merkezi’ne giden Ercan Uçar, alt komşusu olan Yunus Coşkun’u öldürdüğünü bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Ercan Uçar, Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulandı. Uçar, cinayeti anlattığı polisteki ifadesinde,“Apartmanın asansörü bozulmuştu. Yaptırırken onlar para vermedi. Bu yüzden asansörü sadece benim katta duracak şekilde yaptırdım. Bu yüzden aramızda tartışma oluyordu. Dün de benim banyodan onun daireye su sızmıştı. Bu nedenle kavga ettik. Kavga sırasında onu bıçaklayıp öldürdüm" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ercan Uçar, Ümraniye Adliyesi’ne sevk edildi.

ANKARA'DA EMEKLİ KOMİSER AİDAT YÜZÜNDEN CAN ALDI

Ankara’da yaşayan emekli Başkomiser Durali Gürpınar, 20 liralık aidat nedeniyle tartıştığı apartman yöneticisini tabancayla öldürdü

Ankara’nın Kızılcahamam İlçesi’nde emekli başkomiser 65 yaşındaki Durali Gürpınar, ödemediği 20 liralık aidat yüzünden uzun süredir tartışmalı olduğu apartman yöneticisi 44 yaşındaki Ersin Aydoğan’ı tabancayla öldürdü. Kaçmaya çalışırken havaya ateş eden Gürpınar, tabancadaki kurşunun bitmesi üzerine Aydoğan’ın yakınları, çevredeki vatandaşlar ve esnaf tarafından yakalanıp linç edilmek istendi. Bu sırada bir bankada işlem yaptırırken olay yerine gelen polis, Gürpınar’ı vatandaşların elinden güçlükle alıp emniyete götürdü.

Olay, Kızılcahamam’ın Yenice Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi’nde bulunan 4 katlı 16 daireli Çaylı Apartmanı’nın önünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Bina yöneticisi olan ve 3’üncü katta oturan Ersin Aydoğan, 4’üncü katta oturan emekli Başkomiser Durali Gürpınar’dan iddiaya göre uzun süredir ödemediği aylık 20 lira olan apartman aidatlarını istedi. Tartışmanın büyümesi üzerine evine giden Gürpınar, ruhsatlı beylik tabancasını alarak geri döndü. Tabancayı görünce yolun karşısında bulunan kendi dükkanına doğru kaçmaya çalışan Aydoğan, Gürpınar tarafından sırtından vuruldu.

Sekiz kurşun sıktı Emekli Başkomiser Gürpınar, yere yığılan yönetici Aydoğan’a sekiz kurşun sıktı. Evli, biri ilkokul 2’nci, diğeri ise 5’inci sınıfa giden iki erkek çocuk babası Aydoğan olay yerinde can verdi. Cadde üzerinde kurşun sıkarak kaçmaya çalışan Gürpınar ise tabancasındaki kurşunun bitmesi üzerine Aydoğan’ın yakınları, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından yakalanıp, linç edilmek istendi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri