kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Haxlib Hack Kullananlar Ve Diğer Hack Kullanıcıları İçin Uyarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Civasky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 847

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Haclib Hacklerinde Daha Farklı Bir Durum Soz Konusu Zaten Uyelerı Bu Yuzden Uyarıyorum Daha Dıkkatlı Olsunlar Dıye Bende Bu Rıskı Goze aldıgımı Bıldıgım Icın Bagırıp Cagırmıom Kufretmıom :D Hile Calısması Icını Gectım Farklı Yerlere Yonelmıs :D
:D ben arkadaşlara özeldende bunları birçok defa belirttim :)

:D Psikolojimi Bozdun Olum Sen :D Gece Uyumamak Ne Demek :D Bıde O Uykusuzlukla Sınavıma Gıttım Aksama Dogruda Ava Cıktık Kımse Dınlemedı Uykusuzum Dıom Nıe Uykusuzsun Dıolar Demıomkı " Gece CrossFire Die Bir Oyun Vardı Hata Verdi Hack Yuzunden Dangalak Gibi Uyumadan Sorunu Cozmeye Calıstım " :D Sınav Sonucları Gelsın Su Sovme İşini Ozman Dusunuruz :)

:D Psikolojimi Bozdun Olum Sen :D Gece Uyumamak Ne Demek :D Bıde O Uykusuzlukla Sınavıma Gıttım Aksama Dogruda Ava Cıktık Kımse Dınlemedı Uykusuzum Dıom Nıe Uykusuzsun Dıolar Demıomkı " Gece CrossFire Die Bir Oyun Vardı Hata Verdi Hack Yuzunden Dangalak Gibi Uyumadan Sorunu Cozmeye Calıstım " :D Sınav Sonucları Gelsın Su Sovme İşini Ozman Dusunuruz :)
Sınav dedinde benimde yarın sınavım var çalışmama kaldığım yerden devam edim :)

Vallaha Paşam İlk Kez Görüyorum Böyle Bir Şeyi Seni Kandırıyor Olabılırler Aman Dıkkat Odeme Polis Boyle Bır Sey Yapmaz Format At Bılgısayara Olmadımı Gıt Sıkayet Et Karakola Ne Yaptında Boyle Oldun Hıle Kullanmaktan Boyle Olmaz Cok Iyı Emınım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri