farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Rus Hackerlara Dikkat..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurbedirhan2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 896

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Her oyuncuya rastgele bu mesajları gönderebilecek bir program yapmak kolay mı?
hayır anlatamadım ben her oyuncuya yollayacak bir program yapmak zor ama pc ye keylogger trojan vs. sokmaya kalkışacak kadar da küçük olamazlar ( bu arada yeniden hoşgeldin eski hesabın banlanmıştı sanırsam :(( )

Aynen bana da bu tarz bir mesaj gelmişti ama silmiştim..İllaki 100 kişiden 10 tanesi düşer bu tuzağa demedi demeyin :)

hayır anlatamadım ben her oyuncuya yollayacak bir program yapmak zor ama pc ye keylogger trojan vs. sokmaya kalkışacak kadar da küçük olamazlar ( bu arada yeniden hoşgeldin eski hesabın banlanmıştı sanırsam :(( )

Canım sıkıldığında konu açıp banlattırıyorum kendimi. Zevk meselesi. Yetkililerle uğraşmak hoşuma gidiyor. :D
Zaten keylogger trojan falan yok direk stealer var ve çok zor farkediliyor. Stealer sadece girdiğin yerlerdeki kullanıcı adı ve şifreleri çalar. :)

Canım sıkıldığında konu açıp banlattırıyorum kendimi. Zevk meselesi. Yetkililerle uğraşmak hoşuma gidiyor. :D
Zaten keylogger trojan falan yok direk stealer var ve çok zor farkediliyor. Stealer sadece girdiğin yerlerdeki kullanıcı adı ve şifreleri çalar. :)
stealer i de yeni duyuyom ama her ne olursa olsun iş bizde bitiyo kanmamamız lazım böylelerine !!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri