<<<<GM Olmak İstiyorum>>>>>

CaBBuL25

Level 4
Konular
41
Online süresi
63s
Reaksiyon Skoru
55
Altın Konu
0
Başarım Puanı
98
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 22 Gün
MmoLira
1
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

GM Olmak İstiyorum

Adınız :Burak Erdem
Soyadınız emirtaş
Yaşınız :15
Yaşadığınız Yer :İstanbul
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :4 kere vps server kurdum,3 kere gmlik yaptım.Hamachileri söylemiyorum
Günlük Online Süreniz :2 saat
Özellikleriniz : Virtual Komutları Oyun Komutları vb ezbere biliyorum.Packle ilgili bir çok şeyi yapabiliryoru bu güne kadar isteyip yapamadığım tek şey kostüm sistemindeki çıkarma sorunu oda sorun ortaya cıktıktan 1 gün sonra server kapandı ... Türkçeme sahip cıkarım. Video Cekebilirim Professonel Videolar. HD Videolar Vb efect Fln zaten cocuk oyuncağı... Oyuna ilgilenirim. Oyuncuların Yalvarışlarıyla duygulanıp item vermem.TM üyelik var Tanıtım Yaparım Ama User Cekebilirmiyim Bilmiyorum tek Sıkıntı User Cekmek Ztn
Maddelersek :
Video
Tanıtım
Komutlar
Sorunlarla ilgili Destek
Yeni Çıkan Şeyleri Eklemek
Quest dersleri Alıyorum..

İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :burakerdem242@hotmail.com
Diğer / Ek :0 Files Yaz Vb Demeyin... Biliyorum Çünkü Filesi alınca Gmlikten Atıcağınızı Hep öle Yapıyorlar Zaten. Birde Full Yetki isterim ek [gm][ga] vb fark etmez sadece implementor seviyesinde olcak sunucu bilgileriniz vb istemiyeceğim gerektiğinde teamdan hallederim. Edit isterim.
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
FearsMt2 -hamachi
BlooDyMt2 [3 kere kurup maddi imkanlardan dolayı yürütemediğim serverim VPS]
Diğerlerini Hatırlamıyorum ..
SpearMt2 Gibi bişey vardı Türkcesi Akarsu idi Ha hatırladım StreaMt2...

Özelliklerin iyi ama uymaz

ergrer:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)