- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Jüpiter
PriaposTM
sayın yönetici resimde de görüldügü gibi ailevi hakaret işin asıl yönü kendi karekterim birisi charı deşifre etti ve bana ailevi küfür yagdırıyor imza bölümünde de görüldügü gibi charın sahibi benim sizden ricam charın sınırsız ban atılmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin...
PriaposTM
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sayın yönetici resimde de görüldügü gibi ailevi hakaret işin asıl yönü kendi karekterim birisi charı deşifre etti ve bana ailevi küfür yagdırıyor imza bölümünde de görüldügü gibi charın sahibi benim sizden ricam charın sınırsız ban atılmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin...
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ewt Kardeşim Geçmiş Olsun.Sw de Çok Can Sıkmaya Başladı Bu Çar İnşallah İlgilenırler
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu arada eklemek isterim sw sizin sw niz charı istedıgınız an yok edebılırsınız sizden yok etmenızı rica ediyorum çok emek harcadım bu çharı kasmaksı item dizmesi dertti benım için ama bu chardan nefret edıyorum geregını arz ederım..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)