mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Ailemle ilgili sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renanm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 668

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynıları harfiyen banada olmuştu :)
tek çaresi ne biliyomusun daha cool takılmak ve arkadaşlarınla takılmak . ben böyle çözdüm ..
korkuyordum senin gibiyken işte annemler görmesin sevgilimi falan diye ama şimdi babamdan sevgilimle buluşcam para ver diyebiliyorum :)
yani biraz rahatla doganın kanunu bunlar ..
kız arkadaş konusunda bana danışabilirsin .

Bilgisayarında ne gibi bilgilerin olabilir ki. Bak bir kızı sevdiklerini öğrenmeleri mükemmel birşey. Ancak o kız bunu bilmiyorsa ona ilk senin söylemen güzel birşeydir. Zaten öğrenenlerde ayak uyduracaktır. Ancak ergenlik sebebiyle bazı özel şeylerin öğrenilmişse zaten doğaldır. Her ergen bunu yaşadığı için hiçbir sakıncası yoktur. Ee, daha geriye ne kaldı. :)

Bilgisayarımda olan şeyler o tür şeyler değil :)
Yani facebookta arkadaşlarımla konuştuğum, paylaştığım ve girdiğim sayfalar.
Şimdi "Aile Koruma Parolası" diye bir şey yüklemişler Google'a dahi giremiyorum.
Şuanda eski hurda bilgisayarımdan yazıyorum.
Diğer arkadaşlara teşekkür ederim bir kaçı ile özelden görüşeceğim.

Bilgisayarımda olan şeyler o tür şeyler değil :)
Yani facebookta arkadaşlarımla konuştuğum, paylaştığım ve girdiğim sayfalar.
Şimdi "Aile Koruma Parolası" diye bir şey yüklemişler Google'a dahi giremiyorum.
Şuanda eski hurda bilgisayarımdan yazıyorum.
Diğer arkadaşlara teşekkür ederim bir kaçı ile özelden görüşeceğim.
Nelere giriyordun arkadaşım sende

En kötü durumunda böyle olsun kardeşim bunları sorundan sayma lütfen varsın öğrensinler nolur? En fazla 1 haftaya herkes unutur...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri