Güneş: Goller takım üzerinde travma yaratıyor. "Kasımpaşa pazartesi oynuyor, biz bugün (dün) ve gündüz. Bunları konuşmayı doğru bulmuyorum ama düşündürücü. İlk yarıda iyiydik"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının yediği gollerden sonraki travmayı atlatamadığını söyledi. İstanbul BB önünde 1-0 öne geçtikten sonra daha rahat oynamaları gerektiğini belirten Güneş, "İlk yarı bizim için olumsuz değildi. Sonra defansif oynamaya çalıştık. Defansta ve ofansta istediğimizi yapamadık. Pozisyon hatası yaptık. Pozisyon bile yokken goller yedik. Oyuncularım gollerin şokunu atlatamadı" dedi.
TAKIMDA FİZİKSEL BİR DÜŞÜŞ OLABİLİR
Şenol Güneş maçın pazar ve gündüz oynanması konusundaki soruya da şu cevabı verdi: Bunları artık konuşmak istemiyorum. Kupadaki rakibimiz maçını pazartesi oynayacak. Biz bugün (dün) ve gündüz oynuyoruz. Yine de bunları konuşmayı doğru bulmuyorum. Takımda fiziksel bir düşüş de olabilir.
3 TEMMUZ SORUSU KIZDIRDI
Güneş maç sonunda, "3 Temmuz süreci sizi de yıprattı mı" şeklindeki bir soruya şu cevabı verdi: "3 Temmuz'da ben bir şey yapmadım. O süreçte benim adım geçmedi. Şike sürecinde kimin adı geçmişse onlara sorun. Bunlar bugünün gündemi değil. O günleri konuşmak çok doğru değil."